Sklenaříková v obklopení silných strojov! Štart pretekov nemohol byť krajší

Slávna modelka je krstnou mamou pretekov, ktoré štartujú v Monaku a smerujú do Maroka! Pózovanie pri motorkách jej ale ide, pozrite sa.

02.01.2019 00:00
debata

Slovenská rodáčka, modelka Adriana Sklenaříková-Karembeu, už pár rokov patrí k tváram automobilových a motocyklových pretekov „Africa Eco Race“, ktoré každoročne štartujú v Monaku. Ako krstná mama podujatia ho slávna blondínka odštartovala práve v známom kniežatstve, odkiaľ sa pretekári dostanú až do Maroka.

Adriana Sklenaříková-Karembeu odštartovala v... Foto: Profimedia
Adriana Sklenaříková-Karembeu Adriana Sklenaříková-Karembeu odštartovala v MOnaku preteky Africa Eco Race.

46-ročná rodáčka z Brezna sa na štart pretekov postavila s úsmevom na tvári, pred fotografmi si zapózovala s niekoľkými pretekármi, ktorým pre šťastie podpísala aj ich štartové čísla. Niekoľko záberov zo podujatia plného silných motorov „zavesila“ aj na svoj Instagram.

Niekdajšia modelka, ktorá sa celosvetovo preslávila ako tvár značky Wonderbra, si tak na pár okamihov „odskočila“ od svojej 4-mesačnej dcérky Ninky, ktorú spolu s manželom, podnikateľom André Ohanianom, vychováva práve v Monaku. Stále krásna Sklenaříková si materstvo vychutnáva plnými dúškami a o svoje mamičkovské šťastie sa z času na čas delí aj s fanúšikmi, ktorí ju sledujú na Instagrame.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Monako #Adriana Sklenaříková Karembeu

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....