Z Havaja rovno na zasnežené svahy! Blooma a Perryovú spája láska aj šport

Tak tomu sa hovorí kompletka! Slávny pár Katy Perry a Orlando Bloom sa rozhodli netráviť novoročnú dovolenku len v horúcej exotike. Z mora zamierili rovno na svah.

03.01.2019 15:10
debata
Speváčka Katy Perry a jej partner Orlando Bloom... Foto: Profimedia
Speváčka Katy Perry a jej partner Orlando Bloom si užívali dovolenku v Aspene. Speváčka Katy Perry a jej partner Orlando Bloom si užívali dovolenku v Aspene.

Zábery paparazzov z predchádzajúceho týždňa zachytili britského herca a americkú speváčku na Havaji. Dvojica, ktorá celkom zjavne miluje relax pri športových aktivitách, si užívala slnečné počasie, ale aj možnosti na šnorchlovanie v nádherných vodách okolo vulkanického ostrova.

To však milencom zjavne nestačilo na to, aby bol dovolenkový pocit na prelome rokov 2018 a 2019 kompletný. A tak si to z Havaja namierili rovno do vychýreného Aspenu.

Lyžiarske stredisko pravidelne hostí množstvo boháčov a filmových či hudobných hviezd. Perry a Bloom do mesta zavítali v spoločnosti priateľov a netrvalo dlho, keď začali testovať snežnú pokrývku a svoje schopnosti na snouborde a lyžiach.

Zdá sa, že aj spoločné záľuby sú veľkým spojítkom medzi známou dvojicou. Ten, kto sleduje život hviezd, dobre vie, že dvojica randila dlhší čas už pred vyše troma rokmi, no potom sa ich cesty na čas rozišli. Netrvalo však dlho a hrdina série Pán prsteňov a americká hudobná diva si znovu našli cestu jeden k druhému.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #Katy Perry #lyžovanie #Orlando Bloom #Aspen

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...