Zamilovaná Ivanovičová pred objektívom fotografa, ktorý fotil aj svadbu Harryho

Srší z nich láska! Športoví manželia Ana Ivanovičová a Bastian Schweinsteiger si spoločne zapózovali pred objektívom módneho fotografa Alexiho Lubomirskiho pre nemecké vydanie magazínu Vogue.

05.01.2019 11:28
debata

Ako vidieť, romantické zábery vychytenému fotografovi naozaj idú – nie náhodou si ho ako fotografa vybrali aj princ Harry a vojvodkyňa Meghan. Britský fotograf sa postaral o oficiálne svadobné zábery mladomanželov. Okrem iného aj o čierno-biely záber, ktorý zachytil mladomanželov sediac na schodoch vo Windsore po obrade.

Oficiálna svadobná fotografia britského princa... Foto: TASR, Alexi Lubomirski
princ Harry, meghan Markle Oficiálna svadobná fotografia britského princa Harryho a Meghan Markleovej po sobáši na východnej terase kráľovského zámku vo Windsore.

Ivanovičová a Schweinsteiger pózujú na titulke, ale krajšie zábery ponúka magazín vo vnútri. A pochválila sa ním aj slávna tenistka na svojom Instagrame, rovnako ako jej manžel. Fotografie vznikla na jednej z pláži na španielskom ostrove Mallorca.

Vo februárovom vydaní nemeckej verzie magazínu Vogue Ivanovičová, ktorá pred pár mesiacmi porodila svoje prvé dieťa, povedala: „Niekedy človek túži len potom, aby si po náročnom zápase oddýchol. Potom je veľmi dôležité, aby to partner akceptoval a pochopil bez toho, aby bol urazený. Láska, rešpekt a porozumenie sú nenahraditeľné. A rovnako je pre manželstvo dôležitá aj komunikácia. Akýkoľvek problém sa dá vyriešiť, ak spolu manželia hovoria a sú prístupní kompromisom. Občas je to ľahké a občas to chce viac námahy,“ opísala pekná Srbka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ana Ivanovičová #Bastian Schweinsteiger

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...