Aniston a po jej boku chlap! Nový milenec? Veci sa majú celkom inak...

Paparazzovia striehnu na nového chlapa po boku Jennifer Anistonovej. Pred pár dňami boli úspešní. Aspoň teda, čo sa týka slovíčka chlap.

05.01.2019 16:00
debata (1)
Herečka Jennifer Aniston v spoločnosti... Foto: Profimedia
Herečka Jennifer Aniston v spoločnosti moderátora Jimmyho Kimmela. Herečka Jennifer Aniston v spoločnosti moderátora Jimmyho Kimmela.

Hviezdu seriálu Priatelia a hollywoodsku herečku, ktorá sa naposledy objavila v komédii Dumplin', zachytili objektívy vo Wyomingu. Zasnežený rezort si užívala v spoločnosti – no rozhodne nešlo o žiaden milenecký pomer.

Anistonovú zachytili objektívy v spoločnosti moderátora Jimmyho Kimmela, ktorý mal v zimnom stredisku aj manželku Molly. Okrem nich sa Aniston zabávala aj v spoločnosti kolegu Jasona Batemana a jeho manželky Amandy.

Hollywoodska hviezda je známa tým, že má viacero kamarátov medzi svojimi kolegami. Väčšina z nich vraj oceňuje, že na Jennifer je vždy spoľahnutie a patrí medzi najdiskrétnejších ľudí v brandži. Asi aj preto trávia radi čas v jej spoločnosti a odplácajú sa jej rovnako – verným priateľstvom a loajalitou.

Na zimnej dovolenke sa 49-ročná herečka zabávala tiež v spoločnosti Sandry Bullockovej. Na nejasných záberoch, ktoré sa podarilo reportérom získať cez okno reštaurácie Jackson Hole, je vidieť, že obe dámy si dokonca užili zábavu pri tanci.

Veľká párty však pravdepodobne hviezdnu skupinku len čaká. Aniston totiž oslávi 11. februára okrúhle päťdesiate narodeniny. Podobne ako na jej svadbe s Justinom Therouxom, kde sa objavili desiatky hviezdnych kolegov, budú vraj pozvaní jej priatelia aj na veľký žúr. Podrobnosti o ňom však ľudia z okolia nestarnúcej hviezdy úzkostlivo taja.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #zima #chlap #Wyoming

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...