Meghan Trainor sa nevie dočkať, kedy sa stane mamou

Dvadsaťpäťročná rodáčka z Nantucketu v štáte Massachusetts je podľa svojich slov pripravená na tehotenstvo.

06.01.2019 14:18
Daryl Sabara a jeho snúbenica - speváčka Meghan... Foto: ,
Daryl Sabara a speváčka Meghan Trainor.
debata

„Ak by sme to mohli urobiť ako chceme, teraz by sme určite čakali dieťa. Chcem deti,“ vyjadrila sa pre magazín People.

Trainor a jej o rok starší manžel, herec Daryl Sabara sú, ako tvrdí, plní vzrušenia, keď ide o tehotenstvo. „Obaja neustále pozeráme na YouTube videá s deťmi a lekcie, ako napríklad ‘Ako sa postarať o nemluvňa’. Každý deň sa na to pripravujeme,“ prezradila.

Aj napriek tomu, že s manželom chcú obaja deti, interpretka s rodičovstvom plánuje ešte počkať do turné k jej tretej štúdiovke Treat Myself. Tú plánuje uviesť na trh tento rok. „Najprv budem mať turné k tomuto albumu, potom o tom začnem premýšľať,“ dodala.

Speváčka sa s hercom stretla v roku 2014 na večierku v Los Angeles. Randiť začali o dva roky neskôr vďaka ich spoločnej priateľke Chloë Grace Moretz. Dvojica sa zasnúbila v decembri 2017 a vlani 22. decembra sa zosobášili.

Meghan Trainor začala písať piesne už ako jedenásťročná. V roku 2009 vydala nezávislý eponymný album a o dva roky k nemu pribudli nahrávky I'll Sing With You a Only 17. Skutočne ju však preslávil až singel All About That Bass z prvej oficiálnej štúdiovky Title, ktorá vyšla v januári 2015. Z nej pochádzajú aj single Lips Are Movin, Dear Future Husband a Like I'm Gonna Lose You. Vďaka spomínanej skladbe All About That Bass si na konto pripísala dve Billboard Music Awards a v roku 2016 dostala Grammy pre nováčika roka. V máji 2016 vydala druhú štúdiovku Thank You.

debata chyba
Viac na túto tému: #Meghan Trainor

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...