Vojvodkyňa Kate opäť recyklovala! Na tento kabát má veľmi milé spomienky

Počas víkendu sa princ William a vojvodkyňa Kate sa objavili v kostole v Sandringhame, kde sprevádzali aj kráľovnú Alžbetu II.

07.01.2019 17:00
debata (2)

Len pár dní pred oslavou 37. narodenín sa pred zopár fanúšikmi objavila vo skvelej nálade. Usmiata trojnásobná mama oslávi narodeniny už 9. januára.

Princ William a vojvodkyňa Kate prichádzajú do... Foto: Profimedia
Princ William a vojvodkyňa Kate Princ William a vojvodkyňa Kate prichádzajú do kostola v Sandringhame.

Sympatická manželka princa Williama, ako už niekoľkokrát, zrecyklovala obľúbenú vec zo svojho šatníka. Tento raz siahla po modrom kobáte značky Catherine Walker, v ktorom ju bolo vidieť aj počas jej posledného tehotenstva, kedy čakala princa Louisa. Rastúce bruško ukryla práve pod tento kabát výraznej modrej farby, ktorý jej naozaj pristane. Kate sa v ňom predviedla napríklad počas minuloročnej návštevy Nórska, ktorú absolvovala vo februári. Ku kabátiku tento raz doladila listovú kabelku značky Jane Taylor.

Vojvodkyňa Kate (vľavo) v modrom kobáte značky... Foto: SITA/AP, Cornelius Poppe
Vojvodkyňa Kate Vojvodkyňa Kate (vľavo) v modrom kobáte značky Catherine Walker na návšteve Nórska minulý rok vo februári.

Kráľovnú Alžbetu počas návštevy kostola nesprevádzal jej manžel, princ Philip (97), ktorý je oficiálne oslobodený od povinností, na verejnosti nebol odfotografovaný od 19. decembra, kedy sa zúčastnil na vianočnej párty kráľovnej v Buckinghamskom paláci.

Návštevy kostola sa nezúčastnili ani tri ratolesti princa Williama a vojvodkyne – princovia George a Louis a princezná Charlotte, rovnako ani princ Harry s manželkou Meghan. Tí boli videní 26. decembra spolu s Williamom a Kate na slávnostnej vianočnej bohoslužbe v Sandrighame.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #tehotenstvo

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...