Speváčka Janais: Moje deti si zvykajú aj na tvrdšie žánre, počúvajú Metallicu

Slovenská speváčka Janais s manželom vedú svoje dve deti, deväťročnú Nelku a päťročného Tea k láske k hudbe a ako tvrdí, celkom sa im to aj darí.

08.01.2019 14:00
Janais Foto: ,
Speváčka Janais.
debata

„Myslím, že hudbu obaja vnímajú ako súčasť života v našej rodine. Môj muž zvyká deti na klasiku, ale aj na tvrdšie žánre, ako je napríklad Metallica. To je úplne iný štýl, ako skladáme my, no napokon je len dobre, že im púšťa kadečo a že ich takto zasväcuje do tvorby rôznych kapiel. Ja im zas púšťam Johna Mayera a Eda Sheerana, nech sú aj v popovom obraze,“ priblížila.

Nela si už podľa Janais vytvára na hudbu, ktorú počuje, i vlastný názor. „Už vie povedať, čo sa jej páči, hovorí nám ‘Toto je super, toto je príliš smutné a tu sa mi najviac páči refrén…‘ Vidieť, že hudbu vníma podľa vlastného ucha a navyše už štvrtý rok veľmi krásne hrá na klavíri,“ prezradila Janais. „Nikdy jej nehovoríme, že z nej musí byť klaviristka, no vedieť to do života je krásna vec, takže z toho máme radosť,“ podotkla speváčka.

Malý Teo by chcel byť zas spevákom a popritom pracovať v hračkárstve. „Krásny plán do budúcna, ale naozaj je pravda, že spievanie ho veľmi baví. Dokonca spieva až príliš veľa, sestra ho preto neraz aj okríkne. Aj učiteľky v škôlke si to už všimli, vraj si pospevuje celé dni. A z hudobných nástrojov má, ako takmer každý chlapec, najväčší záujem o bicie. Ja však stále verím, že napokon predsa len vyhrá gitara,“ zasmiala sa Janais.

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #hudba #Janais

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...