Odpoveď Julie Robertsovej na krízu v jej manželstve? Foto ako dôkaz

Zamilovaných záberov z červených kobercov, na ktorých sa k sebe túlia Julia Roberts a jej manžel, Daniel Moder, je ako šafránu.

09.01.2019 03:00
Julia Roberts Foto: ,
Herečka Julia Roberts.
debata (1)

Napriek tomu, že Juliu Roberts manžel, kameraman Daniel Moder na červených kobercoch nesprevádza, o ich manželstvo sa báť netreba. A to aj napriek tomu, že herečka musí z času na čas reagovať na neprajné titulky v médiách, ktoré odkazujú na krízu v jej vzťahu.

51-ročná oscarová hviezda a jej 49-ročný manžel si povedali „áno“ pred šestnástimi rokmi a z ich manželstva pochádzajú tri ratolesti – dvojičky Hazel a Phinnaeus (14) a syn Henry (11). Na svojom Instagrame, kde sa hviezde podarilo za pár mesiacov nazbierať 4,3 milióna fanúšikov, zverejnila nezvyčajný záber – je na ňom vidieť ako si vymieňa bozk v aute s jej manželom. I keď je fotografia tmavá, ich tváre sú čitateľné. Aj týmto spôsobom chce zrejme herečka zavrieť ústa neprajníkom, ktorí špekulujú o konci jej manželstva.

View this post on Instagram

Fun Night W My Fella . Congratulations to All! And to all a good ( burger) night.

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

Pritom práve negatívne titulky v novinách o jej vzťahu ju veľmi zraňujú, ako ona sama potvrdila pred časom pre magazín Harper’s Bazaar. „Niekedy sme práve na nákupe a ani neviem, aké informácie o mne sú aktuálne v obehu. Zrazu vidím noviny s obrovským titulkom, v ktorom svieti moje meno a ja si pomyslím: ‚Toto je nepríjemné, naozaj také nepríjemné‘. Stále ma to dokáže zabolieť, pretože na svoje manželstvo som naozaj pyšná.“

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Julia Roberts #manžel #Daniel Moder

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...