Nová šanca! Hudgens dostala od Lopezovej cenné rady! Takéto...

Aj v slovenských kinách sa momentálne premieta snímka Nová šanca, v ktorej hlavnú rolu stvárnila speváčka a herečka Jennifer Lopez. Sekunduje jej Vanessa Hudgens.

10.01.2019 13:00
Herečky Jennifer Lopez (vpravo) a Vanessa... Foto: ,
Herečky Jennifer Lopez (vpravo) a Vanessa Hudgens na uvedení filmu Nová šanca.
debata

Práve niekdajšia hviezdička úspešného High School Musical sa priznala médiám, že od Lopezovej dostala niekoľko cenných rád počas nakrúcania príbehu o obyčajnej žene, ktorá sa s falošným diplomom a vylepšenou identitou dostane k lukratívnej prá­ci.

„Medzi nakrúcaniami sme sa veľa zhovárali. Bavili sme sa aj o mojej kariére, povedala som jej o miestach, pri ktorých mám pocit, že nerobím dosť. A ona mi na to poradila pár krokov, ktoré by som mala urobiť, aby som sa posunula tam, kam chcem,“ uviedla Hudgens pre magazín Haute Living.

Latino-diva, ktorá tento rok oslávi päťdesiate narodeniny, vraj svojej mladej kolegyni poradila, aby sa orientovala podľa úspechu ľudí, ktorí sú jej vzorom. „Povedala mi, že ak nie som šťastná v nejakom aspekte mojej kariéry, mám sa pozrieť na niekoho, kto robí to, čo by som chcela robiť ja. A mám to zopakovať,“ prezradila Hudgens.

„Vtedy som jej povedala, no jasné. ‚Spravím to a dobyjem svet, tak ako ty‘,“ doplnila ešte 30-ročná herečka, ktorá zaujala svojím talentom aj ako speváčka. Okrem spomenutého High School Musical sa objavila napríklad v televíznej verzii muzikálu Pomáda.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #kariéra #Jennifer Lopez #Vanessa Hudgens #rada #nová šanca

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...