Krásna Bagárová žiari po boku drsného zápasníka. Toto vraví na jeho minulosť!

V tanečnej šou Stardance to síce na stupienky víťazov nedotiahla, ale v súkromí je speváčka Monika Bagárová opäť na víťaznej vlne. A znovu zaláskovaná.

08.01.2019 15:20
debata

Len pár dní pred koncom roka informovali české médiá, že bývalá superstaristka si našla nového priateľa. Jeho totožnosť tajila niekoľko mesiacov, aby potom verejne obaja priznali, že sú spolu.

Bagárovej vyvoleným sa stal zápasník Makhmud Muradov, 28-ročný rodák z Uzbekistanu, ktorý sa venuje MMA súbojom. Na jednom z jeho zápasov sa ešte koncom roka 2018 objavila aj Bagárová. Muradov následne zverejnil na svojom Instagrame spoločný záber s kráskou, ktorá sa k nemu nežne túli pri stole v podniku.

„Každý z nás skôr alebo neskôr nájde svoje skutočné šťastie,“ napísal Muradov k fotografii. V rovnaký deň, teda 29. decembra 2018, pridala na svoj Instagram spoločnú fotografiu aj Bagárová. Reagovala tak na odhalenie bulvárnych médií, ktoré priniesli informáciu, že pred rokmi zápasník účinkoval v pornofilme pre gayov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Каждый человек,рано или поздно, находит своё счастье

Príspevok, ktorý zdieľa Makhmud Muradov (@makhmud_muradov),

„Myslím, že život je jedna veľká skúška a je len na nás, aký postoj k veciam zaujmeme. Ďakujem svojim rodičom, že ma vychovali tak, aby som bola k ľuďom láskavá, vedela odpúšťať a bola dobrým človekom. Je krásne milovať, byť milovaný a rešpektovať minulosť a tešiť sa na spoločnú budúcnosť,“ napísala Bagárová a Muradova označila v angličtine za svojho „šampióna, lásku a srdce“.

Dvadsaťštyriročná kráska s rovnako príťažlivým hlasom aj v minulosti tvorila pár s mužmi spoza hraníc. Jej priateľom bol v minulosti Američan a dlhší čas tvorila pár so slovenským hudobníkom Dávidom Hodekom.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Instagram #Monika Bagárová #priateľ

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...