Pristihnutí! Lopezovú s partnerom nespája len láska, je to tiež tvrdá drina

Pár, ktorý cvičí spolu, spolu aj zostáva! Platí to? V prípade speváčky a herečky Jennifer Lopezovej a jej partnera Alexa Rodrigueza určite áno.

09.01.2019 12:28
debata
zväčšiť Speváčka a herečka Jennifer Lopez a jej partner... Foto: Profimedia
Jennifer Lopez a jej partner Alex Rodriguez Speváčka a herečka Jennifer Lopez a jej partner Alex Rodriguez na zábere z posilňovne.

Známu americkú dvojicu zachytili objektívy paparazzov pred pár dňami pri spoločnom tréningu v Santa Monice. Zábery potvrdzujú, že partneri spolu trávia také veľké množstvo času, ako je to len možné.

Štyridsaťdeväťročná Lopez je známa svojou ukážkovou formou a tá rozhodne nie je zadarmo. Latino-diva a tiež hrdinka najnovšej komédie Nová šanca potvrdila, že sa tréningu venuje naozaj pravidelne. No nielen tomu!

Jennifer Lopez a jej partner, Alex Rodriguez na... Foto: SITA/AP
Jennifer Lopez Jennifer Lopez a jej partner, Alex Rodriguez na premiére filmu Nová šanca v New Yorku.

Ako ju usdvčujú zábery paparazzov, Lopez si nájde aj chvíľku na fotografovanie. Na mobil zachytávala svojho partnera, aby potom mohla momentky a krátke video zverejniť aj na sociálnych sieťach.

Hudobnú divu na Instagrame sleduje viac ako 84 miliónov užívateľov. V prípade jej partnera, niekdajšej športovej hviezdy Rodrigueza, je to číslo výrazne nižšie, len niečo nad 2 milióny užívateľov. Napriek tomu však dvojica patrí medzi instagramové hviezdy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cvičenie #Jennifer Lopez #Alex Rodríguez #posilňovňa #paparazovia

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....