OBRAZOM: Vojvodkyňa Kate oslavuje 37. narodeniny! Aký bol jej uplynulý rok?

Ako 36-ročná sa vojvodkyňa Kate stala po tretí raz mamou - v apríli priviedla na svet syna Louisa. V máji si užila svadbu princa Harryho s Meghan Markleovou a na jeseň oslávila 70. narodeniny princa Charlesa.

09.01.2019 16:00
debata (3)

Do roka 2018 vstúpila vojvodkyňa Kate tehotná, prvé mesiace uplynulého roka sa tak na verejnosti objavovala s tehotenským bruškom – vo februári napríklad zažiarila v spoločenskje róbe dizajnérky Jenny Packhamovej na udeľovaní britských filmových cien BAFTA.

Princ William a jeho manželka Catherine... Foto: Reuters, PETER NICHOLLS
Princ William a jeho manželka Catherine Princ William a jeho manželka Catherine prichádzajú na slávnostný ceremoniál cien BAFTA.

V apríli priviedla vojvodkyňa na svet svoje tretie dieťa, princa Louisa. Ako pri predošlých dvoch deťoch, aj najmladšieho potomka ukázali manželia svetu len pár hodín po jeho pôrode – usmiata a šťastná mama Kate ho pyšne držala v náručí pred vchodom do Nemocnice sv. Márie v centre Londýna.

Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa... Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa z Cambridge pózujú so synčekom, ktorý prišiel na svet v pondelok 23. apríla. Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa z Cambridge pózujú so synčekom, ktorý prišiel na svet v pondelok 23. apríla. Keďže sa vojvodkyňa cítila po pôrode dobre, pár hodín po ňom odišla z pôrodnice domov.

Máj sa v kráľovskej rodine niesol v znamení svadby princa Harryho a Meghan Markleovej, na ktorej nechýbala ani Kate – a predviedla sa vo skvelej forme, hoci len pár týždňov po pôrode. Na svadbe zažiarila v svetlom kabátiku z dielne Alexander McQueen.

Camilla, manželka princa Charlesa a vojvodkyňa... Foto: Reuters, POOL
Camilla, manželka princa Charlesa Camilla, manželka princa Charlesa a vojvodkyňa Kate (vpravo) na svadbe princa Harryho a Meghan Markleovej.

V júli sa celá kráľovská rodina zúčastnila krstu princa Louisa, Kate na ňom vyzerala na jednotku – obliekla si smotanový model áčkových šiat z dielne britskej značky Alexander McQueen, jej hlavu zdobila výrazná čelenka.

Vojvodkyňa Kate počas júlového krstu syna Louisa. Foto: SITA/AP, Dominic Lipinski
Vojvodkyňa Kate Vojvodkyňa Kate počas júlového krstu syna Louisa.

6 mesiacov v roku 2018 nebolo o manželke princa Williama veľmi počuť, keďže si vychutnávala materskú dovolenku. Na oči verejnosti sa oficiálne vrátila v septembri 2018 – návštevou Sayers Croft Forest School and Wildlife Garden sa jej oficiálne začali pracovné povinnosti.

Vojvodkyňa Kate z Cambridge počas návštevy... Foto: SITA/AP, Peter Nicholls
Vojvodkyňa Kate z Cambridge počas návštevy Sayers Croft Forest School a Wildlife Garden v Londýne. Vojvodkyňa Kate z Cambridge počas návštevy Sayers Croft Forest School a Wildlife Garden v Londýne.

V novembri, pri príležitosti 70. narodenín princa Charlesa, sa celá rodinka posadila na lavičku v záhrade v „Clarence House“ a pózovala na rodinnej fotografii. Vojvodkyňa Kate držala v náručí princa Louisa – najmladšieho člena rodiny.

Pri príležitosti 7o. narodením princa Charlesa... Foto: SITA/AP
BRITAIN-ROYALS/CHARLES Pri príležitosti 7o. narodením princa Charlesa Clarence House zverejnil fotografiu kráľovskej rodiny. Zľava hore: Vojvodkyňa Kate s princom Louisom, princ William, princ Harry a vojvodkyňa Meghan, dole zľava: princ Charles s princom Georgeom, vedľa neho sedí vojvodkyňa Camilla a princezná Charlotte.

Po Vianociach sa Kate spolu s Meghan, aj v spoločnosti ich manželov a ostatných členov kráľovskej rodiny ukázali na vianočnej bohoslužbe v kostole svätej Márie Magdalény, ktorý je súčasťou usadlosti Sandrigham – obľúbeného miesta vianočných sviatkov kráľovnej Alžbety II.

Vojvodkyňa Kate z Cambridge (vľavo) a jej... Foto: SITA/AP, Frank Augstein
Vojvodkyňa Kate z Cambridge (vľavo) a jej švagriná vojvodkyňa Meghan zo Sussexu prichádzajú na vianočnú bohoslužbu v Sandrighame. Vojvodkyňa Kate z Cambridge (vľavo) a jej švagriná vojvodkyňa Meghan zo Sussexu prichádzajú na vianočnú bohoslužbu v Sandrighame.

Len tri pred oslavou svojich narodenín sa vojvodkyňa Kate a princ William opäť ukázali v kostole v Sandringhame, kde tento raz sprevádzali na novoročnú bohoslužbu kráľovnú Alžbetu II.

Princ William a vojvodkyňa Kate prichádzajú do... Foto: Profimedia
Princ William a vojvodkyňa Kate Princ William a vojvodkyňa Kate prichádzajú do kostola v Sandringhame.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #narodeniny #princ Louis

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...