Moderátormi Česko-Slovenského plesu budú Barmošová a Dejdar

Termín Česko-Slovenského plesu, vrcholu domácej plesovej sezóny, organizátori opäť stanovili tak, ako to majú vo zvyku, na valentínsky týždeň. Nadchádzajúci 6. ročník tentokrát vychádza na sobotu 16. februára 2019.

11.01.2019 00:00
Lucia Barmošová Foto: ,
Moderátorka Lucia Barmošová.
debata

Česko-Slovenský ples tento rok otvorí Balet Národného divadla Brno tanečným číslom z baletného predstavenia Rómeo a Júlia od Sergeja Prokofjeva, ktoré malo svoju svetovú premiéru práve v Brne pred 80-timi rokmi. Ako hlavná hviezda galavečera sa tento rok predstaví česko-slovenská legenda Hana Zagorová. Spoločne s ňou vystúpi ako jej špeciálny hosť ďalšia legenda, spevák Petr Rezek.

Hostia sa môžu tešiť tiež na koncert slovenskej skupiny No Name, vystúpenia speváčky Márie Čírovej a speváka Adama Ďuricu a taktiež na speváka Laďu Kerndla a na jeho dcéru, speváčku Terezu Kerndlovú.

Hostí bude večerom sprevádzať slovensko-česká moderátorská dvojica – moderátorka Lucia Barmošová, päťnásobná držiteľka titulu Osobnosť televíznej obrazovky a český herec a moderátor Martin Dejdar, niekoľkonásobný držiteľ cien TýTý a ANNO a držiteľ ceny Český lev za najlepší mužský herecký výkon v hlavnej úlohe za stvárnenie vo filme “Učitel tance”.

Česko-Slovenský ples už tradične svojím programom a dramaturgiou vzdá hold a symbolicky pripomenie významné okamihy histórie oboch našich krajín. Hostia nadchádzajúceho 6. ročníka Česko-Slovenského plesu sa stanú súčasťou slávnostnej pripomienky 30. výročia Nežnej revolúcie.

debata chyba
Viac na túto tému: #Lucia Barmošová #Česko-slovenský ples #Martin Dejdar

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...