Sexi telo, tri deti a manžel! To je milenka najbohatšieho muža sveta

Okolo rozvodu Jeffa Bezosa, zakladateľa Amazonu, je už pár dní horúco. Niekoľkomesačný horúci románik má podľa amerických médií prežívať s moderátorkou Lauren Sanchezovou.

11.01.2019 10:15
debata (3)

Pred dvoma dňami svetom obletela správa, že zakladateľ a generálny riaditeľ internetového obchodu Amazon Jeff Bezos, ktorý je najbohatším človekom na svete, sa dohodol na rozvode so svojou ženou MacKenzie. Manželia to uviedli v spoločnom vyhlásení.

Moderátorka Lauren Sanchez na archívnom zábere... Foto: Profimedia
Lauren Sanchez Moderátorka Lauren Sanchez na archívnom zábere počas dovolenky v Mexiku.

"Mali sme ako zosobášený pár skvelý spoločný život a vidíme pred sebou skvelú budúcnosť ako rodičia, priatelia a partneri v podnikoch a projektoch,“ uviedli manželia vo vyhlásení. Bezos je tiež zakladateľom raketovej spoločnosti Blue Origin a majiteľom amerického denníka The Washington Post.

Celkom bez dôvodu sa 25-rokov trvajúce manželstvo nerozpadlo. Americké médiá prišli s tvrdením, že Jeff Bezos udržiava vzťah s moderátorkou Lauren Sanchezovou. 49-ročná tmavovláska však takisto nie je voľná – Lauren Sanchez je od roku 2005 vydatá za hollywoodskeho agenta Patricka Whitesella, s ktorým má dve deti, syna a dcéru. Z predošlého vzťahu s hráčom NFL, Tonym Gonzalezom, má ešte jedného syna.

Jeff Bezos a jeho manželka MacKenzie na... Foto: Reuters
Jeff Bezos Jeff Bezos a jeho manželka MacKenzie na archívnej snímke.

The National Enquirer priniesol informácie, že Jeff Bezos si od apríla minulého roka posielal erotické sms-ky a fotografie práve s peknou moderátorkou – mal jej posielať dokonca zábery svojho prirodzenia a horúce správy, ktoré magazín aj zverejnil. Párik sa stretával v hoteloch či v súkromnom lietadle Bezosa, po vášnivých stretnutiach sa obaja vrátili k svojim „polovičkám“.

Moderátorka Lauren Sanchez. Foto: Profimedia
Lauren Sanchez Moderátorka Lauren Sanchez.

Manželka Bezosa, MacKenzie, je teraz spisovateľkou. Manželia majú štyri deti – troch synov a adoptovanú dcéru. Vlani založili fond na podporu rodín bez domova a výstavbu škôlok v chudobných komunitách, píše server BBC.

Lauren Sanchez sa s Jeffom Bezosom pozná niekoľko rokov a o ich romániku médiá špekulovali už aj predtým. Fotografi ich spoločne zachytili napríklad v roku 2016 na párty spoločnosti Amazon po Oscaroch, takisto na párty magazínu Vanity Fair. Niekoľkokrát s nimi na záberoch pózoval aj moderátorkin manžel, Patrick Whitesell.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Jeff Bezos

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...