Naozaj trápne! Banderasa znechutilo Klumovej vášnivé divadlo s milencom

Nedávne udeľovanie Zlatých glóbusov si nenechali ujsť ani čerstvo zasnúbení - Heidi Klum a Tom Kaulitz.

12.01.2019 00:00
heidi Klum Foto: ,
Modelka Heidi Klum a hudobník Tom Kaulitz počas príchodu na afterparty po udeľovaní prestížnych filmových a televíznych cien Zlatý glóbus.
debata

45-ročná Nemka sa od svojho 29-ročného partnera nedokázala odtrhnúť. Horúce a vášnivé divadielko predviedli nielen na červenom koberci 76. ročníka cien Zlatý glóbus. Bozky a dotyky si vymieňali aj v sále. A to nebolo po chuti niektorým slávnym hosťom.

Ozval sa Antonio Banderas, ktorý sedel s vášnivou dvojicou za jedným stolom. Pre austrálsky magazín „Who“ sa Banderas (58) o správaní dvojice počas udeľovania Zlatých glóbusov vyjadril: „Bolo to ako peep-show.“

Televízna osobnosť Heidi Klum prišla so... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Televízna osobnosť Heidi Klum prišla so snúbencom Tomom Kaulitzom. Oblečená do šiat Monique Lhuillier. Televízna osobnosť Heidi Klum prišla so snúbencom Tomom Kaulitzom. Oblečená do šiat Monique Lhuillier.

Aj speváčka Janelle Monáe sedela s Klumovou a Kaulitzom za jedným stolom. Ona aj Banderas radšej odišli k baru, aby sa na trápne divadielko 4-násobnej mamy nemuseli pozerať, napísal magazín „Who“.

Pre Klumovú nie je okaté predvádzanie jej lásky ničím výnimočným – na červených kobercoch si so svojimi partnermi vždy vymieňala bozky aj horúce dotyky. Svoju lásku masívne prezentuje aj na sociálnych sieťach.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Zlaté glóbusy #Antonio Banderas

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...