V roku 2007 sa princ William a Kate rozišli! Čo vtedy poradil synovi Charles?

Dnes pôsobia viac ako harmonicky. Vojvodkyňa Kate a princ William sú skvelý tím, ktorý má na svojej strane sympatie verejnosti.

12.01.2019 14:05
princ William Foto: ,
Princ William a vojvodkyňa Kate.
debata (1)

Žijú spokojný život a vychovávajú ich tri spoločné deti. Ale stačilo málo a ich cesty by sa navždy rozišli.

Niekoľko rokov bola Kate Middleton, vtedy ešte ako priateľka princa Williama, médiami opisovaná ako tá, ktorá sa nikdy nedočká snubného prsteňa. V roku 2010 sa tak napokon stalo. Ale tri roky predtým sa dvojica rozišla, aj z toho dôvodu, že mediálny tlak ohľadom zásnub bol na Kate prisilný.

Svadba princa Williama a Kate Middletonovej v... Foto: SITA/AP, Anonymous
Kate Middleton, svadba, Svadba princa Williama a Kate Middletonovej v roku 2011.

„V roku 2007 prišiel princ William za svojím otcom a povedal mu: 'Mám 25 rokov a som príliš mladý na to, aby som sa ženil. Momentálne sa nechcem k ničomu zaväzovať,“ odzneli jeho slová v dokumente s názvom „Kate Middleton: Biography“. Princ Charles, ktorý mal v tom čase Kate Middleton veľmi rád, mu povedal, aby sa ku Kate zachoval férovo. „Dlhšie ju už nemôžeš naťahovať, preto to radšej ukonči,“ odzneli v dokumente slová Charlesa smerom k synovi. William jej mal po tomto rozhovore s otcom zatelefonovať do práce a oznámiť svoje rozhodnutie, ktoré podľa dokumentu niesla Kate veľmi ťažko.

Ale práve vďaka rozchodu si princ William uvedomil, že je to práve Kate, s ktorou túži oficiálne spojiť svoj život. Pár sa dal opäť dohromady a v roku 2010 sa s ňou zasnúbil a o rok nato oženil.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William #rozchod

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...