Od vojvodkyne Meghan ušla ďalšia zamestnankyňa! Bola kľúčová

Medzi Britmi je manželka princa Harryho extrémne obľúbená. Kde sa objaví, tam ju s nadšením vítajú davy.

15.01.2019 12:39
Meghan, Harry Foto:
Vojvodkyňa Meghan počas návštevy súostrovia Tonga.
debata (4)

Čo sa jej zamestnancov týka, Meghan sa teší o čosi menšej popularite. Aktuálne prišla Meghan, ktorá je v šiestom mesiaci tehotenstva, o ďalšiu zamestnankyňu, o čom informuje Daily Mail.

Inšpektorka, ktorej sa pred šiestimi mesiacmi podarilo ako prvej žene vôbec získať významnú pozíciu medzi bodyguardami chrániacimi členov britskej kráľovskej rodiny, zo služby odchádza. S vojvodkyňou Meghan a jej manželom absolvovala aj jesennú zahraničnú cestu, počas ktorej manželia navštívili Austráliu či Nový Zéland.

Vojvodkyňa Meghan na Fidži, pred ňou stojí... Foto: Profimedia
Vojvodkyňa Meghan Vojvodkyňa Meghan na Fidži, pred ňou stojí šéfka jej ochranky.

Niekdajšia policajná inšpektorka tak nasleduje kroky personálnej asistentky Melissy Touabtiovej, ktorá zo služieb Kensingtonského paláca odišla po šiestich mesiacoch, so zamestnávateľmi sa rozlúčila po májovej svadbe Meghan a Harryho. A to nie je všetko. Palác v novembri opustila aj Samantha Cohen, ktorá pre kráľovskú rodinu pracovala vyše 20 rokov. Bola aj osobnou sekretárkou kráľovnej Alžbety. Šesť mesiacom potom, ako od kráľovnej odišla k Meghan a Harrymu, zo služieb paláca odišla.

Odchod významnej členky najbližšej ochranky tak opäť spustil v britských médiách špekulácie o tom, že správanie Meghan smerom k zamestnancom nie je celkom štandartné. Inšpektorka, ktorej meno médiá neuvádzajú, ale nachádza sa na množstve fotografií v blízkosti vojvodkyne Meghan, vydržala byť v pozícii bodyguarda menej ako rok. Ako cituje zdroj z okolia inšpektorky, o svojom odchode zo služieb paláca informovala svojho zamestnávateľa pred Vianocami.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #ochranka #vojvodkyňa Meghan #zamestnankyňa

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...