Priveľa alkoholu a je to vonku! Dieťa číslo 4 bude chlapec, vraví Kardashianka

Správy o tom, že televízna hviezda a internetová celebrita Kim Kardashian sa znovu stane matkou, sa potvrdili. Spravila tak vlastne samotná Kim.

15.01.2019 15:17
Manželia Kanye West a Kim Kardashian pózujú... Foto: ,
Manželia Kanye West a Kim Kardashian sa stanú štvornásobnými rodičmi. Dieťa im však vynosí náhradná matka.
debata

Američanka sa spoločne so svojimi dvoma sestrami Khloe a Kourtney objavila v talk-šou Andyho Cohena, kde sa jej moderátor opýtal na to, či sa pripravuje na príchod ďalšieho dieťaťa. „Áno, budeme mať ďalšie dieťa,“ uviedla pred kamerami prvýkrát oficiálne brunetka, ktorej však prírastok vynosí náhradná matka.

Prezradila dokonca aj to, že už vie termín pôrodu a malo by to byť „čoskoro“. „A bude to chlapec,“ odvetila na ďalšiu otázku, keď sa jej Cohen spýtal na pohlavie bábätka. To, že Kardashianka zdieľala toľko informácií, zaskočilo aj jej vlastné sestry.

„Dostalo sa to von, lebo som sa opila na vianočnej párty a pár ľuďom som to povedala. Už si ani nepamätám komu, pretože ja sa nikdy neopíjam,“ komentovala ospravedlňujú­co Kim.

Trio sestier sa tiež vyjadrilo k tomu, čo si myslí o pokorenom rekorde ich nevlastnej sestry Kylie Jennerovej. Tá totiž donedávna držala rekord v najobľúbenejšej fotografii na Instagrame. Záber prštekov jej novonarodenej dcérky však prekonala fotka obyčajného vajca, ktorú zverejnil neznámy profil s jasným cieľom – zlomiť Jennerovej rekord.

„To bol skutočne dobrý marketing, výnimočný,“ zavtipkovali si sestry, ktoré Amerika sleduje v reality-šou Keeping up with Kardashians.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #alkohol #Kim Kardashian

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...