Recept na šťastné manželstvo? Niekedy sa aj týždeň nevidíme, vraví Landl

Slovenský herec Matej Landl má podľa vlastných slov zaručený recept na dlhé a šťastné manželstvo.

18.01.2019 09:00
debata
Herec Matej Landl a jeho manželka Jana Landlová. Foto: Ples v opere
Herec Matej Landl a jeho manželka Jana Landlová. Herec Matej Landl a jeho manželka Jana Landlová.

„Keďže manželka robí v zdravotníctve a ja som herec, často máme dni, keď sa doma míňame. Manželka mi píše len odkazy, lebo odchádza už o šiestej ráno z domu do ordinácie a ja potom idem trebárs na filmovačku, na ktorej som tri dni a stretneme sa až potom. Raz mi takto povedala, že ‘Ty počuj, ja som ťa vlastne už osem dní nevidela!‘ Takže verím, že nám naše manželstvo dlho vydrží,“ zasmial sa Landl.

Spoločné chvíle si však potom o to starostlivejšie plánujú. „Už v tejto chvíli máme napríklad s kamarátmi dohodnutý termín letnej dovolenky. Pôjdeme všetci spolu na loď. V posledných rokoch sme sa zaľúbili do plachetníc, tak sa na to už veľmi tešíme,“ prezradil známy herec.

Oddych bude sympatický Bratislavčan skutočne potrebovať. Vyzerá to totiž, že ho v práci čaká celkom nápor. „V Divadle Astorka, ktorého som stálym členom, budem síce skúšať až v septembri, no na Markíze pokračuje Horná Dolná, podpísali sme kontrakt na celý tento rok, malo by sa vraj natočiť 24 ďalších dielov, sú tam najatí noví scenáristi a storylinisti a permanentne robím aj dabing, takže bude toho dosť," vymenoval Landl.

"Okrem toho mám ponuky do dvoch filmov. Viktor Csudai, s ktorým sme pred štyrmi rokmi nakrútili film Vojtech, teraz pripravuje jednu novinku, v ktorej by som mal hrať, už má hotový scenár a rysuje sa mi ešte rola v jednej bláznivej komédii, ktorej autorom je zas Sáva Popovič,“ doplnil slovenský herec.

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #recept #šťastie #Matej Landl

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...