Aj slávne mamy potrebujú rady. Túto dostala Connie Britton od Kidmanovej

Status hviezdy neznamená, že ste aj hviezdnym rodičom. Na niektoré veci skrátka nedokáže pripraviť nič, len osobná skúsenosť. Alebo dobrá rada. Takú vraj dostala aj herečka Connie Britton.

20.01.2019 16:00
Herečka Connie Britton na archívnom zábere. Foto: ,
Herečka Connie Britton na archívnom zábere.
debata

Americká hrdinka seriálu Nashville či projektu American Horror Story sa priznala, že cennú radu dostala od svojej kolegyne Nicole Kidmanovej. Týkala sa cestovania s dieťaťom.

„Najlepšiu radu, akú som kedy dostala na cestovanie s deťmi, bola od Nicole,“ vyhlásila ryšavá Britton v rádiovej šou Andyho Cohena. „Nicole je pomerne striktná, čo sa týka moderných technológií, ale keď cestuje s deťmi lietadlom, dáva im iPad,“ prezradila herečka.

„A presne to isté som spravila aj ja. Jediný čas, kedy môže môj syn používať iPad, je pri ceste lietadlom. A miluje to,“ naznačila herečka, že takto dokáže zabaviť svoju ratolesť aj na niekoľko hodín letu.

Päťdesiatjedenročná herečka ma sedemročného syna Eyoba. Jej rovnako stará kolegyňa Nicole Kidman je matkou dvojice adoptovaných detí, ktoré si osvojila ešte v čase manželstva s Tomom Cruisom. S druhým manželom Keithom Urbanom im do rodiny pribudli aj dcérky Sunday Rose a Faith. Jedna má desať a druhá osem rokov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #materstvo #Nicole Kidman #rada #Connie Britton

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...