Ďalšia tragédia v rodine Liama Neesona! Po manželke mu umrel aj synovec

Herec Liam Neeson má za sebou niekoľko ťažkých momentov v súkromnom života. Doposiaľ najviac ho zasiahla nečakaná smrť jeho niekdajšej manželky Natashi Richardsonovej. Teraz umrel aj hercov synovec.

17.01.2019 14:34
debata
Herec Liam Neeson na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Herec Liam Neeson na archívnom zábere. Herec Liam Neeson na archívnom zábere.

Len 35-ročný Ronan Sexton skonal počas uplynulého víkendu doma, v dedinke v Severnom Írsku, kde žil aj s rodičmi. V jeho prípade však išlo o následok dávneho zranenia z roku 2014, ktoré ho postihlo pri nešťastnom páde z telefónnej búdky.

K nešťastnej nehode došlo počas víkendu pred piatimi rokmi, keď sa Sexton zabával s priateľmi a pri tej príležitosti vyliezol na telefónnu búdku. Pád z nej však už taký zábavný nebol.

Synovca slávneho herca, ktorý bol synov Neesonovej sestry Bernadette, museli hospitalizovať a skončil na neurológii. Odvtedy bol v nepretržitej domácej starostlivosti.

Slávny hollywoodsky herec a hrdina akčných filmov má pritom veľmi osobnú skúsenosť so stratou blízkeho človeka. V roku 2009 mu totiž umrela manželka Natasha Richardson, ktorá mala nehodu pri lyžovačke v Quebecu. Po páde na hlavu ju museli hospitalizovať a v nemocnici bojovali o jej život. Do dvoch dní však zraneniam podľahla.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bolesť #úmrtie #manželka #Liam Neeson #synovec

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...