V Paríži pár stupňov nad nulou, ona polonahá v uliciach! Je ti zima, dievčatko?

Teploty v Paríži sa v týchto dňoch hýby okolo dvoch stupňov Celzia. Kým bežní návštevníci francúzskej metropoly chodia v hrubých kabátoch či vetrovkách, módny svet si žije podľa celkom iných pravidiel.

17.01.2019 16:06
debata
zväčšiť Modelka Madison Beer na prehliadke pánskej... Foto: Profimedia
Modelka Madison Beer na prehliadke pánskej kolekcie Off-White (sezóna jeseň-zima 2019) v Paríži. Modelka Madison Beer na prehliadke pánskej kolekcie Off-White (sezóna jeseň-zima 2019) v Paríži.

Dôkazom je aj modelka a bývalá priateľka speváka Justina Biebera či Brooklyna Beckhama – Američanka Madison Beer. Práve ona poriadne šokovala zástupcov médií aj verejnosť, keď sa objavila na prehliadke značky Off-White pred parížskym Louvrom.

Fotografi zababušení v bundách, ochrankári rovnako, ale mladučká celebrita vyskočila z limuzíny a začala pózovať s holým chbrtom a džínsovom tope na ramienkach. Nevyhla sa ani pár pobaveným či začudovaným pohľadom a komentárom na internete. To však zjavne Beerovej neprekážalo. Na Instagrame zdieľala nadšenie z novej kolekcie aj miesta prehliadky.

„Bolo to úžasné a Virgil Abloh je absolútny génius,“ napísala na svojom Instagrame iba 19-ročná kráska, ktorá si s návrhárom Ablohom zapózovala aj v zákulisí.

Sexi slečnu na sociálnej sieti sleduje vyše dvanásť miliónov užívateľov, takže pozvania na módne prehliadky sa dajú v jej prípade očakávať. Uvidíme, čo prinesie módny týždeň s dámskou módou, ktorý odštartuje vo februári.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@off____white

Príspevok, ktorý zdieľa MB (@madisonbeer),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

fille endormie

Príspevok, ktorý zdieľa MB (@madisonbeer),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #počasie #prehliadka #Paríž #zima #Madison Beer #Off-White

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...