Chris Pratt oslávil zásnuby s Arnieho dcérou! Nechýbal ani jeho syn

Správy o tom, že herec Chris Pratt sa zasnúbil s Katherine Schwarzeneggerovou po polroku randenia, prekvapili verejnosť. Pratta však dobre prijala aj rodina budúcej nevesty.

21.01.2019 00:00
Herec Chris Pratt na premiére Jurského parku... Foto: ,
Herec Chris Pratt na archívnom zábere.
debata

Ako informovali americké médiá, dvojica oslávila nedávne zásnuby veľkou rodinnou večerou, na ktorej nechýbali blízki Katherine, ale aj Prattov syn Jack. Toho má z manželstva s komičkou Annou Farisovou.

Ako tvrdí zdroj, ktorý cituje magazín People, šesťročný Jack je od počiatku dôležitým prvkom v procese randenia a stretávania sa známej dvojice.

„Jack je veľkou súčasťou Chrisovho privátneho života od prvej chvíle. A Katherine neprekáža randiť s Chrisom tak, že to zahŕňa aj detské aktivity, ako je návšteva Disneylandu alebo návšteva detského ihriska,“ uviedol zdroj. „Katherine je ako veľké dieťa a miluje hrať sa s Jackom. A veľmi jej imponuje, že Chris je otec,“ dodal ešte zdroj.

Herec Pratt, ktorého preslávilo najmä účinkovanie v projekte Strážcovia galaxie, požiadal o ruku dcéru známeho herca a bývalého senátora Arnolda Schwarzeneggera minulý týždeň. K zásnubám mu gratulovala aj jeho bývalá partnerka Anna Faris.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #syn #rande #zásnuby #oslava #Chris Pratt #Katherine Schwarzenegger

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...