Irina je dokonalá - spredu aj zozadu! Ale pani Cooperová z nej stále nie je

Oscarový Bradley Cooper a ruská modelka Irina Shayk tvoria pár od roku 2015 a sú rodičmi ročnej dcéry.

22.01.2019 00:00
debata (2)

Kedy sa z nej konečne stane pani Cooperová? Ruská modelka Irina Shayk (33) už pred rokom porodila oscarovému hercovi Bradleymu Cooperovi dcéru Leu, svadobné zvony však stále neznejú.

Modelka Irina Shayk  počas príchodu na premiéru... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
irina Shayk Modelka Irina Shayk počas príchodu na premiéru filmu Zrodila sa hviezda na 75. ročníku medzinárodného filmového festivalu v Benátkach.

44-ročný herec a režisér už za sebou jedno nevydarené manželstvo má. V roku 2007 sa rozviedol s hereckou kolegyňou Jennifer Esposito. Aj to je podľa magazínu OK! jeden z dôvodov, prečo sa pred oltár nehrnie. „Irina je z toho frustrovaná. Vždy snívala o romantickej svadbe,“ cituje magazín zdroj z okolia slávneho páru, ktorý aktuálne žije aj s ich spoločnou dcérou v Los Angeles.

Modelka Irina Shayk. Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Modelka Irina Shayk. Modelka Irina Shayk.

Po Cooperovom boku je v poslednom období viac než krásnu Rusku vídať speváčku Lady Gaga. Práve ona si zahral a hlavnú rolu v snímke Zrodila sa hviezda, v ktorej si Cooper zahral spolu s ňou. Navyše, pod film sa podpísal aj ako režisér. Dvojica spoločne absolvovala v uplynulých mesiacoch množstvo premiér a zdá sa, že chémia medzi nimi funguje aj mimo filmového pľacu. Úspešná snímka môže Cooperovi ako režisérovi tebnto rok vyniesť aj niekoľko prestížnych ocenení. Nedávne udeľovanie Zlatých glóbusov však bolo pre Coopera skôr sklamaním, napriek niekoľkým nomináciám nezískal cenu ani jednu.

Ruská modelka Irina Shayk v kreácii Versace....
Zamilovaní partneri na červenom koberci....
+6Ruská topmodelka Irina Shayk na prehliadke...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #irina Shayk #Bradley Cooper

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....