Meghan neporodí tam, kde Kate! Našla si svoju pôrodnicu, pozrite sa do nej

Prvé dieťa vojvodkyne Meghan by malo prísť na svet koncom apríla. Ako uvádzajú britské médiá, do nemocnice, v ktorej porodila svoje tri ratolesti vojvodkyňa Kate, sa však manželka princa Harryho nechystá.

23.01.2019 00:00
Vojvodkyňa Meghan Foto:
Vojvodkyňa Meghan na návšteve v Birkenheade.
debata

Pôrodnica „The Mulberry Birth Centre“ sa nachádza v nemocnici Frimley Park vo vzdialenosti 24 kilometrov od rezidencie Frogmore Cottage, kam sa ešte pred narodením potomka plánujú vojvodkyňa Meghan a princ Harry presťahovať. Podľa britských médiá si práve toto zariadenie zvolila Meghan za miesto, kde sa v apríli jej prvé dieťa narodí. Dala tak „košom“ pôrodnici Lindo Wing v londýnskej nemocnici svätej Márie, kde svoje tri deti porodila vojvodkyňa Kate a kde prišli na svet aj pricovia Harry a William. Oficiálne však kráľovský palác tieto informácie nepotvrdil.

Čo ponúka pôrodnica „The Mulberry Birth Centre“? „Pôrodnica pôsobí skôr ako hotel, človek nemá pocit, že je v nemocnici. Budúca mamička si môže vybrať z niekoľkýczh typov izieb, v niektorých sú veľké manželské postele a v priestrannej izbe mamičky prekvapí aj veľká kúpeľňa,“ píše spomínaný denník a dodáva: „Pri prekonávaní pôrodných bolestí mamičkám okrem iného pomáha príjemná, takmer spa atmosféra s tlmenými svetlami v miestnostiach, meniacimi sa svetlami, relaxačnými vaňami. V pôrodných boxoch si môžu vyžiadať svoju obľúbenú hudbu.“ Navyše má pôrodnica aj vlastný bazén.
Tehotná vojvodkyňa Meghan. Foto: Reuters, POOL
Tehotná vojvodkyňa Meghan prichádza na charitatívnu akciu na pomoc zvieratám v Londýne. Tehotná vojvodkyňa Meghan.

„The Mulberry Birth Centre“ sa prezentuje najmä príjemným prostredím a pôrodmi bez midicínskych zasahov. Pôrodnica ponúka 14 izieb rôznych typov a ženy sú z nemocnice prepúšťané 6 až 12 hodín po pôrode. Za noc v pôrodnici sa navyše dopláca 100 libier, izby sú bez televízora.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Meghan

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...