Podozrenie zo znásilnenia! Chrisa Browna v Paríži zatkli

Polícia v Paríži v pondelok zatkla amerického speváka Chrisa Browna potom, čo na neho 24-ročná žena podala trestné oznámenie pre údajné znásilnenie.

22.01.2019 17:00
Chris Brown Foto: ,
Spevák Chris Brown.
debata

Správu ako prvý priniesol francúzsky časopis Closer, následne ju s odvolaním sa na zdroje vo francúzskej justícii potvrdili svetové tlačové agentúry.

Podľa mladej ženy k znásilneniu došlo v Brownovom apartmáne v hoteli Le Mandarin Oriental. Zneužil ju vraj aj jeden zo spevákových priateľov a Brownov telesný strážca. Spoločne s americkou hviezdou boli v pondelok zadržané aj ďalšie dve osoby, informujú agentúry AP a Reuters.

Brown bol podľa agentúry AFP v utorok napoludnie stále vo väzbe, zatiaľ, čo vyšetrovatelia skúmajú trestné oznámenie. Do dvoch dní musia 29-ročného rapera prepustiť alebo vzniesť predbežné obvinenie. Podľa AP by spevák mohol byť okrem znásilnenia obvinený aj z drogových prečinov. AP pripomína, že 29-ročný spevák mal už v minulosti problémy so zákonom. V roku 2009 sa priznal k fyzickému napadnutiu svojej vtedajšej priateľky, speváčky Rihanny. Dostal za to päťročný podmienečný trest.

debata chyba
Viac na túto tému: #Chris Brown #znásilnenie

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...