To sa mu ešte nikdy nestalo! Lagerfeld chýbal na módnej prehliadke Chanel

Podľa vedenia značky Chanel sa osemdesiatpäťročný Lagerfeld necítil dobre.

23.01.2019 14:00
Gisele Bündchen Foto: ,
Umelecký riaditeľ módneho domu Chanel - Karl Lagerfeld v utorok prvýkrát za obdobie svojej kariéry šéfa tejto svetoznámej značky chýbal na módnej prehliadke.
debata

Umelecký riaditeľ módneho domu Chanel – Karl Lagerfeld v utorok prvýkrát za obdobie svojej kariéry šéfa tejto svetoznámej značky chýbal na módnej prehliadke. Po skončení defilé modeliek, ktoré v parížskom Grand Palais predviedli kolekciu haute couture na jar a leto 2019, tak pred divákov predstúpila Lagerfeldova pravá ruka Virginie Viard. Podľa vedenia značky Chanel sa osemdesiatpäťročný Lagerfeld necítil dobre.

Virginie Viard (vľavo) zastúpila Karl Lagerfeld... Foto: Reuters, Christophe Ena
Paris Fashion Chanel Virginie Viard (vľavo) zastúpila Karl Lagerfeld na uvedení novej kolekcie značky Chanel.

„Pán Lagerfeld, ktorý sa cítil unavený, požiadal riaditeľku kreatívneho štúdia značky Virginiu Viard, aby ho zastúpila pri tradičnom pozdrave na konci prehliadky a rozlúčila sa s hosťami,“ napísala značka v oficiálnom vyhlásení.

Lagerfeldova absencia vzbudila vo svete módy obrovský údiv, pretože návrhár počas takmer štyridsaťročného angažmánu pri zančke Chanel pri slávnostnom predvedení modelov pre ďalšiu sezónu ešte nikdy nechýbal. Na módnych akciách je pritom Karl Lagerfeld neprehliadnuteľný – dlhé biele vlasy stiahnuté do copu, nevyhnutné tmavé okuliare, masívne prstene a v ruke vejár. V Paríži ho ale zastúpila oveľa triezvejšie vyzerajúca Viard, ktorá na mólo odprevadila modelku, ktorá mala na sebe svadobný model – trblietavé plavky doplnené čiapočkou a dlhým závojom.

Šéfdizajnérom Chanelu je Lagerfeld od roku 1983, okrem toho riadi aj značku Fendi a svoju značku Lagerfeld Gallery, ktorá zastrešuje celý rad obchodných aktivít.

debata chyba
Viac na túto tému: #Karl Lagerfeld #Chanel

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...