Kde je Rachel? Monica a Phoebe si vyrazili na obed - ako šedé myšky

Herečky Courteney Cox a Lisa Kudrow zostali dobrými priateľkami aj po skončení seriálu Priatelia (1994 - 2004), ktorý z oboch urobil hviezdy.

24.01.2019 00:00
debata (1)

Hoci seriál sa skončil v roku 2004, herečky udržiavajú vrelé vzťahy stále. Do ich partie patrí aj Jennifer Aniston, ktorá si spolu s nimi v Priateľoch zahrala. Tento raz však na „babskom“ záťahu Rachel chýbala.

Courteney Cox (vľavo) a   Lisa Kudrow na ulici... Foto: Profimedia
Courteney Cox Courteney Cox (vľavo) a Lisa Kudrow na ulici v Beverly Hills.

55-ročná Kudrow, ktorá si v seriáli zahrala bláznivú Phoebe Buffay si spolu s 54-ročnou Courteney Cox (v Priateľoch Monica Geller), vyšli na obed v Beverly Hills. Na ulici ich fotografi zachytili v okamihu, ako si vykračovali v družnom rozhovore rušnou ulicou – obe boli pohodlne oblečené a bez výrazného líčenia.

Priatelia (1994) Foto: Warner Bros.
David Schwimmer Priatelia (1994)

Dlhonová Phoebe zostáva verná svojmu seriálovému imidžu, minimálne, čo sa účesu týka – rovné blond vlasy nosí voľne rozpustené ako pred rokmi. O svoju štíhlu postavičku vekom takisto neprišla. Rovnako je na tom aj seriálová Monica, ktorá na obed zvolila pohodlné džínsy a tenisky. Z davu okoloidúcich nijako špeciálne nevytŕčali a ničím nepripomínali hollywoodske hviezdy. Ako vidieť, aj slávne televízne hviezdy sú len „ľudia“ z mäsa a kostí.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Courteney Cox #Lisa Kudrow

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...