Odložil som fľašu a zachránil som si život, teší sa spevák kapely Papa Roach

Jacoby Shaddix, spevák americkej rockovej kapely Papa Roach, už sedem rokov nepije alkohol. Štyridsaťdvaročný interpret, ktorý v minulosti bojoval aj so samovražednými myšlienkami, to uviedol v rozhovore pre rozhlasovú stanicu WRIF.

24.01.2019 14:00
Jacoby Shaddix Foto: ,
Jacoby Shaddix, spevák americkej rockovej kapely Papa Roach.
debata

„Odložiť fľašku bolo pravdepodobne jedno z najlepších rozhodnutí, aké som v živote spravil, a tiež jedna z najväčších zmien. Vo februári oslávim sedem rokov odvtedy, ako som prestal chodiť na párty a piť alkohol. A práve to mi zachránilo život. Počúval som tie tragické príbehy, ako rockeri zomierajú v mladom veku a cítil som, že moje hodiny už začínajú tikať. Ja však nechcem odísť skôr, ako príde môj čas. Mám toho ešte veľa na práci a ešte chcem toho veľa povedať. Chcem ešte dlho robiť to, čo robím. Chcem sa stať starým otcom,“ vyjadril sa muzikant, ktorý má s manželkou Kelly troch synov.

Papa Roach vznikli v roku 1993 v kalifornskom meste Vacaville. Na konte majú albumy Old Friends From Young Years (1997), Infest (2000), Lovehatetragedy (2002), Getting Away With Murder (2004), The Paramour Sessions (2006), Metamorphosis (2009), The Connection (2012), F.E.A.R. (2015), Crooked Teeth (2017) a Who Do You Trust? (2019). Medzi ich úspešné single patria napríklad Last Resort, She Loves Me Not, Getting Away With Murder, Scars alebo Forever. Dva razy ich nominovali na cenu Grammy.

debata chyba
Viac na túto tému: #alkohol #Jacoby Shaddix

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...