Premiéra Trhliny: Maštalír s manželkou, tehotná Bartalos aj fešák Loj

Novinka režiséra Petra Bebjaka Trhlina na motívy knižného bestselleru Jozefa Kariku vstupuje do slovenských kín.

24.01.2019 15:52
debata (10)

Tvorcovia aj hlavní predstavitelia si nenechali ujsť premiéru novinky v Bratislave. Pred objektívmi fotografov sa ukázali Mária Bartalos, Dávid Hartl, Tomáš Maštalír či Juraj Loj.

Zľava: Peter Bebjak, Rasťo Šesták, Mária... Foto: D.N.A. Production
Peter Bebjak, Rasťo Šesták, Mária Bartalos Zľava: Peter Bebjak, Rasťo Šesták, Mária Bartalos a Juraj Loj na premiére filmu Trhlina.

Tesne po skončení nakrúcania trileru Trhlina mladá herečka Mária Bartalos potvrdila informáciu, že čaká svoje prvé dieťa. 24-ročná herečka čaká potomka s manželom Adriánom, ktorému povedala "áno“ v apríli. Sympatická tmavovláska, ktorú televízni diváci poznajú aj zo seriálov ako Oteckovia či Inšpektor Max, zvolila na premiéru Trhliny voľnejšie oblečenie, pod ktoré svoje rastúce bruško šikovne schovala.

Herec Juraj Loj  na premiére filmu Trhlina. Foto: D.N.A. Production
Juraj Loj Herec Juraj Loj na premiére filmu Trhlina.

Ženy sú vo filmovej Trhline v menšine a tak sa to na premiére hemžilo najmä mužskými kolegami Bartalosovej. Nenechali si ju ujsť Tomáš Maštalír, Juraj Loj, Matej Marušin či Dávid Hartl. Práve on opísal jej nakrúcanie ako náročné, podobne ako Bartalos.

Tomáš Maštalír na premiére filmu Trhlina.
Tomáš Maštalír na premiére filmu Trhlina.
+8Zľava: Peter Bebjak, Rasťo Šesták, Mária...

Ako Hartl priznal v rozhovore pre TV Pravda, z natáčania Trhliny bol spočiatku nervózny. „Kniha vo mne zanechala obrovský dojem a z príbehu som zostal nesvoj. A to mi už v mejli svietili dátumy výroby a presné lokácie. Keďže desivé scény z knihy som mal živo pred očami, stále som si musel opakovať: "Preboha, naozaj idem na tie strašné miesta a dokonca v období, kedy sa tie záhady dejú“,“ opísal.

Video

Po boku Tomáša Maštalíra sa pred objektívmi usmievala aj jeho sympatická manželka Kristína, ktorá má byť podľa informácií serveru Pluska tehotná. Ani jeden z dvojice však informáciu doposiaľ nepotvrdil.

Tomáš Maštalír s manželkou Kristínou na... Foto: D.N.A. Production
Tomáš Maštalír Tomáš Maštalír s manželkou Kristínou na premiére filmu Trhlina.
10 debata chyba
Viac na túto tému: #Juraj Loj #Tomáš Maštalír #trhlina #Mária Bartaloš

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....