Švédska kráska Rebecca Ferguson je pod čepcom! Svadbu tajila týždne

Rodáčka zo Štokholmu povedala áno partnerovi Rorymu počas malého súkromného obradu s rodinou a priateľmi.

25.01.2019 00:00
Herečka Rebecca Ferguson pózuje fotografom na... Foto: ,
Herečka Rebecca Ferguson pózuje fotografom na premiére.
debata

Švédska herečka Rebecca Ferguson sa počas nedávnych vianočných sviatkov vydala. Tridsaťpäťročná rodáčka zo Štokholmu to prezradila v rozhovore pre televíznu reláciu Extra. S partnerom Rorym, ktorého priezvisko nezverejnila, si povedali áno na chate počas malého súkromného obradu s rodinou a priateľmi. „Myslím, že sme obaja chceli prekročiť ten prah. Ja nie som veľmi nábožensky založená. Verím na lásku. Bolo to skôr pre nás a našu rodinu,“ vyjadrila sa herečka, ktorá podľa vlastných slov nemala ani svadobné šaty, len sukňu, ktorú si môže upraviť a použiť ju na letnej dovolenke.

Jedenásťročný syn Isaac, ktorého má Ferguson s bývalým priateľom Ludwigom Hallbergom, mal na starosti prstene, a na svadbe nechýbala ani šesťmesačná dcérka mladomanželov, ktorá však sobáš prespala.

Rebecca Louisa Ferguson Sundström si zahrala napríklad v snímkach Duch jazera (2006), Vi (2013), Herkules (2014), Mission Impossible: Národ grázlov (2015), Božská Florence (2016), Dievča vo vlaku (2016), Život (2017), Snehuliak (2017), Najväčší showman (2017) či Mission: Impossible – Fallout (2018). Vďaka účinkovaniu v seriáli Biela kráľovná (2013) ju nominovali na Zlatý glóbus.

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Rebecca Ferguson

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...