Tak som znovu slečna, teší sa 91-ročná Lollobrigida. Rozviedol ju pápež!

Talianska herečka Gina Lollobrigida sa po niekoľkých rokoch sporov s katalánskym podnikateľom Javierom Rigauom (57) dočkala zneplatnenia ich sobáša, ktorý podľa Rigaua uzavreli v roku 2010 v Barcelone.

27.01.2019 18:15
Italy Venice Film Festival Linhas De Wellington... Foto: ,
Gina Lollobrigida počas FF v Benátkach v roku 2012.
debata (5)

Dokument o sobáši v zastúpení, ktorý Lollobrigida označila za pokus obrať ju o majetok, teraz zneplatnil odvolací vatikánsky súd, informoval v sobotu španielsky denník ABC.

„Tak som znova slečna,“ komentovala verdikt 91-ročná Lollobrigida, ktorú sprevádzal fešný 31-ročný osobný manažér Andrea Piazzola. „Fakt, že anulovanie sobáša podpísal samotný pápež, ma napĺňa ešte väčšou radosťou,“ dodala herečka.

S Rigauom sa zoznámila v Monaku, keď mala 57 rokov a on 23. Teraz ho kritizovala, že si robí reklamu na jej účet, že spochybnil jej dôveryhodnosť a že mu išlo len o majetok.

Dokument o sobáši bol datovaný 29. novembrom 2010 a zväzok bol uzavretý v kostole barcelonského arcibiskupstva. Herečka tvrdí, že sa o ňom dozvedela až v roku 2012. Podľa nej Rigau zneužil plnú moc, ktorú podpísala pred notárom kvôli inému účelu. Rigauova právnička Teresa Bueyes ale svojho klienta obhajovala s tým, že mu nešlo o peniaze, pretože sa vraj vzdal nároku na dedičstvo a má väčší majetok než Lollobrigida. Herečka expriateľa tiež zažalovala na súde, ktorý ale v roku 2017 Rigaua zbavil všetkých obvinení (kvôli falšovaniu dokumentu a podvodu) s tým, že sobáš je platný.

Lollobrigida bola považovaná za jednu z najkrajších európskych herečiek najmä v 50. a 60. rokoch minulého storočia spolu so Sofiou Lorenovou a Claudiou Cardinalovou. Lollobrigida vytvorila niekoľko desiatok rolí, preslávili ju napríklad snímky Fanfán Tulipán, Rimanka, Zvonár u Matky Božej alebo Talianske prázdniny.

Denník ABC tiež pripomenul, že Lollobrigidin jediný syn Milko Škofić (61) chcel pred niekoľkými rokmi súdne získať poručníctvo nad svojou matkou. Argumentoval okrem iného tým, že okolo jeho matky krúži rad mladých mužov, ktorí vraj chcú získať jej majetok. Súd o poručníctvo ale v roku 2014 prehral.

Synovi, ktorého má herečka zo zväzku (1949–1971) so slovinským lekárom, je tŕňom v oku aj osobný asistent matky Piazzola. Ten filmovú hviezdu sprevádza už desať rokov a teraz sa s ňou chystá aj do Los Angeles, kde má Lollobrigida točiť životopisný dokument s názvom Posledná diva.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #pápež #Vatikán #sobáš #Gina Lollobrigida #zneplatnenie

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....