Rodičia ma naučili strážiť si súkromie, hovorí Lily Rose Depp

Vyrastať pod drobnohľadom médií a verejnosti - to pozná herečka a modelka Lily Rose Depp celkom dobre. Aj o tejto stránke svojho života hovorila pre austrálske vydanie Vogue.

30.01.2019 10:00
debata
Modelka a herečka Lily-Rose Depp v kreácii... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Modelka a herečka Lily-Rose Depp v kreácii Chanel Haute Couture. Modelka a herečka Lily-Rose Depp v kreácii Chanel Haute Couture.

Dcéra herečky a speváčky Vanessy Paradisovej a herca Johnnyho Deppa, ktorá sa za posledné roky stihla sama úspešne presadiť vo svete šoubiznisu, si užíva pozornosti dosť. Boli to však jej slávni rodičia, ktorí jej vštepili opatrnosť a akýsi pud sebazáchovy, ako veci zdielať a s kým.

„Moji rodičia vždy chceli, aby som mala taký normálny život, ako to je len možné a skutočne ma naučili hodnote súkromia a osobného života,“ vyhlásila v interview pre Vogue Australia.

„Vždy je nutné hovoriť o tom, čo by sme už nemali pustiť von. Hoci je to komplikované, navigovať vás, keď ste mladý a vyrastáte v centre pozornosti a pod drobnohľadom verejnosti,“ priznala sa Depp. Sama sa vraj snaží riadiť intuíciou a rozpoznať pocit, čo je pre ňu komfortné zdieľať a čo si už chce nechať pre seba.

Devätnásťročná kráska najnovšie účinkuje v snímke A Faithfull Man a práve herecká kariéra sa pre ňu stala cestou sebarealizácie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sláva #rozhovor #Vogue #rodičia #Lily Rose Depp

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...