Zaľúbený Mercury Rami Malek! Láska z filmu mu počarila aj v súkromí

Je považovaný za jedného z horúcich kandidátov na cenu Oscar. Herec Rami Malek si čakanie na veľkolepý ceremoniál, ktorý sa koná koncom februára, kráti v spoločnosti milovanej partnerky.

31.01.2019 10:20
Rami Malek a jeho priateľka Lucy Boynton Foto: ,
Herec Rami Malek a jeho priateľka Lucy Boynton spoločne na basketbalovom zápase.
debata

Nie všetci vedia, že hercovou partnerkou v skutočnom živote je jeho filmová kolegyňa Lucy Boynton z projektu Bohemian Rapsody, za ktorý Malek zožal toľko chvál od divákov a vybranej kritiky. Herec v ňom stvárnil slávneho speváka Freddieho Mercuryho a pôvabná Britka jeho prvú lásku a partnerku Mary.

Dvojica sa síce vyhýba spoločnému pózovaniu na červených kobercoch, pokiaľ nejde o promo filmu. Napríklad aj na nedeľňajšom vyhlásení cien SAG Awards sa pred objektívy postavil každý sám. Už v utorok však reportéri zachytili milencov v dobrej nálade a bok po boku. Na basketbalovom zápase.

Malekova súčasná popularita mu celkom jasne priniesla miesto vo VIP zóne a v prvom rade. Z pár záberov, ktoré vznikli počas zápasu medzi tímami Los Angeles Lakers a Philadelphia 76ers sa však zdá, akoby mal oči len pre svoju plavovlasú priateľku.

Herečka Lucy Boynton (vľavo) a herec Rami Malek... Foto: SITA/AP, Reuters
Herečka Lucy Boynton (vľavo) a herec Rami Malek na SAG Awards. Herečka Lucy Boynton (vľavo) a herec Rami Malek na SAG Awards.

S Boyntonovou sa zoznámili práve pri nakrúcaní projektu Bohemian Rhapsody a prvé správy o tom, že tvoria pár sa objavili v apríli minulého roka. V máji sa potom oficiálne ako dvojica ukázali na koncerte skupiny U2 v Los Angeles.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #basketbal #Rami Malek #Bohemian Rhapsody #Lucy Boynton

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...