Dcéra Pink strieľa z pušky, otec sa chváli videom: Anketa - je to v poriadku?

Kontroverzné reakcie vyvolalo tento týždeň video, ktoré zobrazuje sedemročnú dcéru americkej speváčky Pink, ako strieľa z pušky.

01.02.2019 11:09
debata (3)
Pink a jej manžel Carey Hart prišli spoločne s... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Pink a jej manžel Carey Hart prišli spoločne s dcérkou Willow. Pink a jej manžel Carey Hart prišli spoločne s dcérkou Willow.

Video zverejnil v stredu na Instagrame speváčkin manžel, bývalý motokrosový pretekár Carey Hart, a napísal k nemu, že jeho dcéra v streľbe z pušky „začína byť dosť dobrá“ a že ju k vzťahu k strelným zbraniam vedie už od jej troch rokov.

„Vychovávam deti k vzťahu k zbraniam, aby vedeli, ako s nimi zaobchádzať, ako z nich strieľať, skladovať ich a ako zabezpečiť, aby sa nedostali do nepovolaných rúk,“ napísal Hart, ktorý má s Pink okrem 7-ročnej dcéry Willow ešte 3-ročného syna Jamesona.

Video dosiahlo do štvrtka 300-tisíc zhliadnutí a je pod ním 5-tisíc komentárov, z ktorých niektoré Hartov postoj oceňujú a iné ho tvrdo kritizujú.

„Nie je absolútne žiadny dôvod na to, by trojročné dieťa potrebovalo strieľať z pušky. Ide o indoktrináciu toxickou americkou kultúrou, podľa ktorej sú strelné zbrane ‚cool‘ a sú neškodným koníčkom,“ napísal jeden z diskutérov.

„To je váš názor. Nikdy nekritizujem ľudí za to, keď prejavia svoj názor. Som rád, že prebieha diskusia a preberajú sa tak citlivé témy, ako je táto. Ale keď znevažujete moju krajinu alebo ‚kultúru‘, myslím, že mám právo začať byť zlý,“ odpísal na to manžel Pink.

Samotná speváčka sa zatiaľ k tejto kontroverzii nevyjadrila.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #streľba #Pink #zbraň #Carey Hart

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....