Pokus o samovraždu, boj s depresiou! Herečka Wood odhalila minulosť

O tom, že niektoré hviezdy prežívajú v súkromí náročné psychické chvíle, sa často vôbec nevie. Evan Rachel Wood, hrdinka seriálu Westworld, sa ku nim priznala sama.

02.02.2019 00:00
debata
Herečka Evan Rachel Wood. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
10 najlepších lookov z Emmy - líčenie a vlasy - Evan Rachel Wood Herečka Evan Rachel Wood.

Ako 22-ročná sa údajne pokúsila o samvraždu a následne sa prihlásila do psychiatrickej liečebne, kde postúpila niekoľkotýždňovú liečbu. „Obzerajúc sa späť, bola to tá najhoršia a najlepšia vec, ktorá sa mi kedy stala,“ uviedla Wood v eseji pre magazín Nylon.

Zmyslom jej odhalenia bolo údajne poukázať na to, že psychické problémy dokážu priniesť skutočne veľké zlomy v živote a je nutné o nich hovoriť a poukázať na to, že s týmito problémami nie ste sami. Odborná pomoc však môže zohrať kľúčovú úlohu, myslí si dnes 31-ročná herečka.

Pred verejnosťou tiež priznala, že v najhorších chvíľach bola jej myseľ „plná jaziev a tieňov a predovšetkým plná hanby“. Tie do jej života priniesol násilný vzťah. Evan Rachel Wood už dávnejšie priznala, že ako tínedžerka sa niekoľko rokov potýkala s násilným partnerom a zažila aj niekoľko znásilnení.

„Depresia nie je slabosť, je to choroba. Niekedy doslova smrteľná. A niekedy stačí naozaj to, aby ľudia vedeli, že sú milovaní a že tí ostatní sú tam pre nich,“ odkázala ešte Wood v eseji v magazíne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Evan Rachel Wood #liečba #depresia #samovražda #pokus

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...