Staňte sa vegánmi, vyzýva Beyoncé. Lístky na koncerty budú zdarma!

Spevácka superstar Beyoncé a jej manžel, raper Jay-Z ponúkajú fanúšikom možnosť vyhrať lístky zadarmo na ich koncerty na najbližších 30 rokov, ak sa aspoň na mesiac stanú vegánmi. Informovala o tom agentúra Reuters.

02.02.2019 10:28
Speváčka Beyoncé a jej manžel Jay-Z na... Foto: ,
Speváčka Beyoncé a jej manžel Jay-Z na archívnom zábere.
debata (3)

Ponuku speváčka oznámila svojim 123 miliónom fanúšikov na Instagrame v stredu večer s tým, že je na podporu projektu Greenprint. Jeho cieľom je prinútiť ľudí, aby prispeli k ochrane životného prostredia tým, že prejdú na rastlinú stravu. Podľa pravidiel súťaže dostane jeden fanúšik dva lístky na všetky turné oboch celebrít v nadchádzajúcich 30 rokoch.

Beyoncé prisľúbila, že bude jesť rastlinú stravu na raňajky a v pondelky sa bude stravovať bezmäsitými jedlami. Jay-Z sa zaviazal, že aspoň dve jeho jedlá denne budú rastlinné.

Projekt Greenprint je duchovným dieťaťom osobného trénera Beyoncé, Marca Borgesa, ktorý vlani v decembri o vegánstve a cvičení vydal knihu. Predslov napísali Beyoncé a Jay-Z.

Najviac pre ochranu životného prostredia podľa záverov štúdie publikovanej vlani v júni vo vedeckom časopise Science môžu ľudia urobiť tým, že sa vyhnú mäsu a mliečnym výrobkom. Takýto krok by podľa štúdie totiž prispel k nižšej spotrebe vody, znížil by množstva plynov vydávaných zvieratami a znížil by emisie spojené s dopravou.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Beyonce #koncert #vstupenky #Jay-Z #vegánstvo

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....