Šarközyová tri mesiace po pôrode na párty: Užila si aj s ďalšími mamičkami!

Necelé tri mesiace od pôrodu svojho prvého potomka vyrazila do spoločnosti aj speváčka a herečka Dáša Šarközyová známa tiež pod prezývkou Mamba. Na párty televízie Markíza k šou The Voice Česko Slovensko predvádzala svoj návrat do formy.

03.02.2019 00:00
debata
Herečka a speváčka Dáša Mamba Šarközyová... Foto: Peter Zakovic
Herečka a speváčka Dáša Mamba Šarközyová vyrazila do spoločnosti pár mesiacov po pôrode. Herečka a speváčka Dáša Mamba Šarközyová vyrazila do spoločnosti pár mesiacov po pôrode.

Dvadsaťosemročnú novopečenú mamičku sprevádzal na podujatie partner Tony Porucha. Keďže však sama bola kedysi účastníčkou speváckej šou, mala si čo povedať najmä s bývalými kolegami a známymi.

Pred objektívy predstúpila Mamba v dlhých modrých šatách s predným zapínaním, ktoré ukázali, že tehotenské kilogramy sú už minulosťou.

Speváčka Dáša Šarközyová so svojím partnerom... Foto: TV Markíza
Speváčka Dáša Šarközyová so svojím partnerom Tonym Poruchom (vľavo) a choreografom Miňom Kerešom. Speváčka Dáša Šarközyová so svojím partnerom Tonym Poruchom (vľavo) a choreografom Miňom Kerešom.

Šarközyová pritom nie je jedinou „mamičkou“ z domáceho šoubiznisu, ktorá si štvrtkovú párty pri príležitosti štartu tretej série hudobného programu užívala. V jej spoločnosti sa objavila aj misska a dnes propagátorka zdravej výživy Mirka Luberdová, či kamarátka a kolegyňa Barbora Švidraňová, ktorá porodila svojho potomka rovnako minulý rok, no o pár mesiacov skôr.

Obe dámy sa slovenským médiám priznali, že chvíle pôrodu neboli pre ne jednoduché. Kým Švidraňovej ratolesť musela prísť na svet cisárskym rezom, Mamba prežila bezmála 12 hodín trvajúci pôrod, po ktorom navyše ešte musela absolvovať dodatočnú operáciu. Zapálili sa jej totiž stehy a lekári jej zistili alergiu na zošívací materiál.

Dnes sa však už obe dámy veselo usmievajú a zjavne si doprajú aj trochu nočného života.

Zľava: Dáša Mamba Šarközyová, Barbora...
Komička a moderátorka Eva Evelyn Kramerová.
+46Raper a kouč Kali so svojou tehotnou partnerkou...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Markíza #forma #párty #Dáša Mamba Šarközyová #The Voice Česko Slovensko

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...