Pristihnutí! Sexy Beckinsale randí s bývalým Ariany Grande. Má o 20 menej

Niet pochýb o tom, že herečka Kate Beckinsale má slabosť pre mladších partnerov. Potvrdila to viackrát. A teraz sú medzi dôkazmi aj zábery, kde sa drží s potenciálnym zajačikom za ruky.

04.02.2019 00:00
debata
Komik a herec Pete Davidson a herečka Kate... Foto: Profimedia
Komik a herec Pete Davidson a herečka Kate Beckinsale spoločne opúšťajú Largo at the Coronet, aby si to namierili do hotela. Komik a herec Pete Davidson a herečka Kate Beckinsale spoločne opúšťajú Largo at the Coronet, aby si to namierili do hotela.

Reč je pritom o komikovi a hercovi Petovi Davidsonovi, ktorý v minulosti tvoril niekoľko mesiacov pár so speváčkou Arianou Grandeovou. Britská herečka Kate Beckinsale, ktorá je matkou dospelej dcéry, je o rovných dvadsať rokov staršia ako americká hudobná hviezda.

Pre Davidsona, u ktorého platí rovnaký vekový rozdiel – teda dvadsať rokov menej ako jeho nový objekt – to však zjavne nie je prekážkou. Konieckoncov, herečka Kate Beckinsale patrí medzi najsexi dámy Hollywoodu a len málokto by jej tipoval jej skutočný vek.

Pete Davidson a jeho bývalá priateľka Ariana... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Pete Davidson a Ariana Grande prišli spoločne. Pete Davidson a jeho bývalá priateľka Ariana Grande na archívnom zábere.

Beckinsaleovú a Davidsona videli očití svedkovia spolu už začiatkom januára – po vyhlásení cien Zlatý glóbus. Dvojica vraj spolu celú noc flirtovala a následne spoločne opustila priestory klubu, kde sa konala after-párty.

V piatok večer, 1. februára, paparazzovia zachytili dvojicu po skončení Davidsonovej stand-up comedy šou. Hollywoodska dvojica odkráčala spoločne z miesta konania akcie ruka v ruke a následne zamierila spolu do hotela, kde bol Davidson ubytovaný.

Objavili sa aj rýpavé komentára na internete, že Davidson si vlastne vybral novú, len o niečo staršiu Grande. Niektorí fanúšikovia tak narážajú na podobnosť oboch žien. Čo si myslíte vy?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #partner #paparazzi #dvojica #Kate Beckinsale #pristihnutí #Pete Davidson

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....