Michelle Williams šokuje: Už len málo hviezd je na tom tak ako ona!

Herečku Michelle Williamsovú síce pozná pomerne veľké množstvo fanúšikov filmu, ale na sociálnych sieťach by ste ju nenašli. Nedokáže tak, ako iní herci využiť ich potenciál na podporu vlastnej popularity.

06.02.2019 09:00
debata
Herečka Michelle Williams na filmovom festivale... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herečka Michelle Williams na filmovom festivale Sundance v kreácii Louis Vuitton. Herečka Michelle Williams na filmovom festivale Sundance v kreácii Louis Vuitton.

V rozhovore pre magazín Elle, ktorému blondínka poskytla svoj čas, sa priznala, že nie je na sociálnych sieťach. „Stále som neprišla na to, ako ich využiť ako zdroj pre moje vlastné dobro,“ vyhlásila Williams. „Neprišla som ani na to, ako nájsť niečo inšpiratívne alebo krásne,“ pokračovala herečka.

Priznala sa tiež, že nie je práve technicky zdatnou osobou. „Je trošku trápne, že neviem skoro nič o veciach, ktoré momentálne ovládajú svet,“ komentovala s humorom 38-ročná americká rodáčka, ktorá vychováva aj 13-ročnú dcéru Matildu. Jej otcom je bývalý Williamsovej partner, zosnulý herec Heath Ledger.

O tom, či sociálne siete povolila svojej ratolesti, však v interview Williams nehovorí. Celkovo sa v rozhovoroch vôbec nevyjadruje ku svojmu súkromiu. Dôvodom je nepochybne aj fakt, že po Ledgerovej smrti sa spoločne s dcérou ocitli v hľadáčiku médií a boli sledované na každom kroku.

Rozhovor pre ELLE poskytla hviezda aj kvôli novým projektom., ktoré predstavila v uplynulých týždňoch. Na festivale Sundance to bola dráma Po svadbe, v apríli ju potom uvidia diváci v životopisnej minisérii Fosse/Verdon z produkcie televízie FX.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sociálne siete #Michelle Williams #neznalosť #absencia

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...