Slávni manželia: Najprv ukázali pevné telá, teraz lásku aj tvár bez mejkapu!

Pred pár dňami ohurovali skvelou kondíciou na dovolenke v Mexiku. A manželský pár Kelly Ripa a Mark Counsuelos si tam užili aj chvíle intimity a spokojnosti.

07.02.2019 08:30
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

One week ago we were warm and on the same coast for 24 hours........i love that story ❤️ #daddy #vivamexico #loscabos

Príspevok, ktorý zdieľa Kelly Ripa (@kellyripa),

Moderátorka Ripa zverejnila v utorok spomienku na svoj „mexický“ úlet z reality a získala si tak srdcia mnohých fanúšikov. Na jej Instagram si totiž bez ostychu zverejnila záber, na ktorom sa objíma s milovaným manželom a predvádza tvár bez líčidiel či stopy mejkapu.

„Pred týždňom sme boli spolu v teple a na jednom pobreží. Zbožňujem ten príbeh,“ napísala k momentke Ripa, čím chcela poukázať aj na to, že pracovné povinnosti úspešných manželov často vzďaľujú na tisícky kilometrov. Dôvodom bolo, že španielsky rodák Consuelos nakrúcal vo Vancouveri v Kanade seriál Riverdale, kým jeho nežnejšia polovička zostala s prácou v New Yorku.

Dvojica, ktorá tvorí pár dlhých 22 rokov a spoločne vychováva tri ratolesti, patrí medzi najstabilnejšie v americkom šoubiznise. Zoznámili sa pri nakrúcaní televízneho projektu a keď sa spojili, už sa nerozišli.

Oboch spája láska k rodine, práci, ale aj športu. Práve na spomenutej mexickej dovolenke predviedli obaja manželia vypracované telá, ktoré sú výsledkom hodín driny v posilňovni.

Kelly Ripa a jej manžel Mark Consuelos na... Foto: Profimedia
Kelly Ripa a jej manžel Mark Consuelos na dovolenke v Mexiku. Kelly Ripa a jej manžel Mark Consuelos na dovolenke v Mexiku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #láska #Instagram #manželia #Kelly Ripa #Mark Consuelos

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...