To často nerobí! Bradley Cooper sa rozhovoril o malej dcérke

Pred dvoma rokmi sa slávny herec, Bradley Cooper, stal po prvý raz otcom.

08.02.2019 00:00
Zamilovaní partneri na červenom koberci.... Foto: ,
Bradley Cooper v kreácii Gucci, jeho partnerka Irina Shayk v róbe Atelier Versace.
debata

Hercovi Bradleymu Cooperovi porodila jeho partnerka, ruská modelka Irina Shayk, pred 22 mesiacmi dcéku, ktorú pár pomenoval Lea. V rozhovore s moderátorkou Oprah Winfrey sa o svojom malom poklade rozhovoril, čo nezvykne robiť často.

„Naša dcéra je neuveriteľná. A často v nej vidím svojho otca. Neverím, že niečo také priznávam, ale často sa mi stane, že som s dcérou v izbe a zrazu sa opýtam: ‚Otec?‘ Sú okamihy, v ktorých sa až priveľmi podobá na môjho otca,“ opísal herec a režisér snímky Zrodila sa hviezda.

Cooper o otca prišiel v roku 2011 a ako pred časom priznal pre „The New York Times‘, strata otca postavila jeho život na hlavu. "Je to nová realita. Všetko, všetko. Nie je to len jedna zmena, je to celkom nový svet. A stalo sa tak rýchlo. On sa ešte poslednýkrát nadýcho, ja som ho držal v náručí a potom sa všetko zmenilo.“

Cooper tvorí s Irinou Shayk pár od roku 2015, svadobné zvony im však stále nezazvonili. Herec bol v minulosti už raz ženatý, jeho manželkou bola herečka Jennifer Esposito, s ktorou sa rozviedol v roku 2007. Irina Shayk doposiaľ vydatá nebola.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #irina Shayk #Bradley Cooper

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...