Sestra Celeste Buckingham mieri na Slovensko! Dobyje hudobnú scénu aj ona?

Speváčka Carmel Paradise (vlastným menom Carmel Paradise Buckingham), mladšia sestra Celeste Buckingham, sa rozhodla presťahovať z USA naspäť na Slovensko.

07.02.2019 13:01
Speváčky Celeste Buckingham (vľavo), Carmel... Foto:
Speváčky Celeste Buckingham (vľavo), Carmel Paradise (vpravo) a ich mama Zarin Buckingham.
debata (4)

Talentovaná umelkyňa plánuje množstvo noviniek, sľubuje nový singel i hudobné spolupráce. V týchto dňoch vydáva prvú novinku roka 2019, live verziu svojho posledného singla Selfish.

„Rozhodnutie presťahovať sa na Slovensko prišlo tak prirodzene. Postupne sa totiž späť do Európy presťahovala Celeste a po nej aj moji rodičia. Cítila som, že mi chýbajú a ťahalo ma to za nimi, tak som sa rozhodla pre túto zmenu,“ rozpráva Carmel o zrode svojej novej životnej i umeleckej etapy.

Svoje pôsobenie na Slovensku Carmel otvorila vystúpením v galaprograme Krištáľové krídlo 27. januára v duete s Andreou Zimányiovou, v ktorom sa prvýkrát predstavila spevom v slovenčine.

„Slovenský text bol pre mňa veľká výzva a pozvanie na Krištáľové krídlo veľká česť. Veľmi si vážim, že som dostala príležitosť zaspievať si na takom krásnom a významnom podujatí,“ hodnotí Carmel svoju účasť na Krištáľovom krídle.

Carmel pripravuje na vydanie nový singel s názvom Smoke Break. Aby skrátila obdobie ticha medzi posledným singlom Selfish a pripravovaným singlom, priniesla live verziu skladby Selfish v sprievode autentického live videoklipu. V akustickej verzii skladby ju sprevádza gitarista Matěj Vávra.

„Okrem toho som rovno nahrala viacero live verzií svojich vlastných skladieb aj pár známych coverov, ktoré predstavím postupne v najbližších mesiacoch,“ doplnila dvadsaťročná speváčka.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Slovensko #kariéra #Celeste Buckingham #spev #návrat #Carmel Paradise

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...