Novomanželia Bieber a Baldwin vo Vogue: Priznali celibát pred randením!

Sú ostrosledovaným párikom svetového šoubiznisu. Napriek pomerne mladému veku sa rozhodli dokonca pre manželstvo. Speváka Justina Biebera a modelku Hailey Baldwinovú vyspovedal magazín Vogue.

08.02.2019 11:25
debata

Pre slávnu dvojicu ide o prvé veľké spoločné pózovanie a tiež rozhovor, ktorý poskytli médiám. Marcové vydanie časopisu pod vedením Anny Wintourovej umiestnilo na titulnú stranu „miláčikov sociálnych sietí“ v spoločnom objatí a veľmi nežnej póze. Bieber, rodák z Kanady a hrdina mnohých dievčenských sŕdc, pózuje na zábere hore bez a odhaľuje potetované telo.

Dvojica magazínu poskytla pomerne úprimné interview o aspektoch ich spoločného života, ale aj kariéry, ktorá sa odohráva v globálnom meradle. Na stránkach časopisu však zaznievajú aj pomerne prekvapivé odhalenia od dvojice hviezd.

Bieber sa napríklad priznal, že pred stretnutím s Baldwinovou držal celibát. Dôvodom bol jeho problém so sexom. „Niekedy sa ľudia vrhajú do sexu, pretože sa necítia byť dosť dobrí. Robia to ženy, robia to aj muži. Chcel som sa znovu venovať bohu, pretože som mal pocit, že to bude ozdravná cesta pre moju dušu,“ uviedol pre médium Bieber, ktorý tiež priznal, že len pár rokov dozadu bol závislý od xanaxu.

Jeho manželka sa zase vyznala z toho, že nikdy nebola jeho veľkou fanúšičkou. „Žiadne tie prejavy vykrikovania a hádzania sa o zem. Každý v mojom okolí mal pre neho slabosť, ja som ho vnímala akurát tak, že sa mi zdal zlatý,“ komentovala plavovláska, pred ktorou jej manžel v rozhovore priznáva, že má stále problém dôverovať ľuďom okolo seba.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #manželstvo #vzťah #Justin Bieber #Vogue #Hailey Baldwin

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....