Štvrté dieťa na ceste, Kardashianka sa už teší. Bude z nej pokojná mama

Hoci s tehonskými kilami sa trápiť nemusí, už o pár mesiacov sa stane Kim Kardashian štvornásobnou mamou. Aj štvrté dieťa jej vynosí náhradná matka.

09.02.2019 10:30
debata
Televízna osobnosť Kim Kardashian West pózuje... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Kim Kardashian West Televízna osobnosť Kim Kardashian West pózuje pri príchode na amfAR gala v New Yorku. V šatách Versace.

V rozhovore s moderátorom Jimmym Fallonom v jeho televíznej talk-šou sa televízna celebrita priznala, že až teraz má pocit, že sa z nej stane pokojný a vyrovnaný rodič.

„Trošku som sa stresovala, pretože môj dom je skrátka plný. Ale potom som niekde čítala, že až so štyrmi deťmi sa rodičia stávajú naozaj pokojnými a požehnanými,“ uviedla v televíznom štúdiu Kardashian.

Kim Kardashian (vpravo) a jej sestra Kourtney...
Milla Jovovich pózuje pri príchode na amfAR...
+12Heidi Klum pózuje pri príchode na amfAR gala v...

Prezradila tiež, že s manželom Kanye Westom majú deti tak trošku podelené. „Ja trávim čas s dvoma, on má len jedno. Takže stále má nejaký čas aj na svoj vlastný život,“ zavtipkovala si 38-ročná celebrita.

V New Yorku, kde sa televízna šou nakrúca, sa internetová hviezda nachádza už niekoľko dní. Bola totiž jednou z prominentných osôb pozvaných na benefičné gala amFAR v New Yorku. Tam prebieha opäť týždeň módy, ktorý odštartovali prehliadky značky Rodarte a dizajnéra Toma Forda.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #Kim Kardashian #náhradná matka #rodič #pokoj

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...