Katy Perry prezradila, kedy zažila najväčšiu zmenu ako žena. Neuveríte!

Speváčku Katy Perry poznajú fanúšikovia po celom svete. Hoci mnohí majú pocit, že niet ničoho, čo by o nej nevedeli, v rozhovore pre magazín Paper prezradila pár naozaj súkromných myšlienok.

09.02.2019 09:00
debata
Speváčka Katy Perry na akcii amfAR Inspiration... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Speváčka Katy Perry na akcii amfAR Inspiration Gala Los Angeles. Speváčka Katy Perry na akcii amfAR Inspiration Gala Los Angeles.

V interview, ktoré 34-ročná hviezda poskytla lifestylovému magazínu, sa priznala k tomu, že najväčšiu fyzickú premenu, akú kedy prežila, bolo ostrihanie jej vlasov nakrátko. „Bola to najväčšia zmena, ktorú som zažila ako žena. Ak nemáte dlhé vlasy, skutočne sa za ne nedokážete skrývať. Všetko je odrazu odhalené,“ vyhlásila Perry.

Prezradila tiež, že sa cíti byť úplne iná, ako keď mala dvadsať. „Jasné, že základ tam stále bol. Vždy som bola sakramentsky sarkastická, vždy čierna ovca, vyčnievala som z radu. Ale okolo mňa som vnímala veci, ktoré ma desili, mala som pocit, že nie sú pre mňa,“ komentovala Perry.

„To sa zmenilo. Posunula som svoje hranice. Stala som sa omnoho tolerantnejšia, akceptujúca a myslím si, že za to práve môže tridsiatka. Milujem tento vek,“ doplnila ešte Perry, ktorá tvorí pár s hercom Orlandom Bloomom.

Hoci o ňom hovoriť nezvykne, pre magazín prezradila vtipnú príhodu o tom, ako sa zbavila Bloomovej taštičky na toaletné potreby. A to aj napriek tomu, že on si ju ako typický chlap chcel ponechať, lebo sa mu zdalo, že je ešte v poriadku. „V momente, keď odcestuješ, táto vec ide do koša,“ povedala mu vraj vtedy hudobná hviezda. Ktohovie, ako to dopadlo.

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #Katy Perry #kariéra #vzťah #Orlando Bloom #ženstvo

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...