Nečakaný hosť! Brad Pitt vyrazil na párty osláv 50-ky jeho ex Anistonovej

Tak toto by čakal len málokto! Na oslavu okrúhleho jubilea herečky Jennifer Anistonovej, ktorá v pondelok dovŕši 50. narodeniny, dorazil jej exmanžel Brad Pitt.

10.02.2019 09:02
debata (6)
zväčšiť Herec Brad Pitt (v strede otočený chrbtom s... Foto: Profimedia
Herec Brad Pitt (v strede otočený chrbtom s čiapkou na hlave) mieri na párty pri príležitosti 50. narodenín herečky Jennifer Anistonovej. Herec Brad Pitt (v strede otočený chrbtom s čiapkou na hlave) mieri na párty pri príležitosti 50. narodenín herečky Jennifer Anistonovej.

Hoci prístup reportérov a paparazzov na miesto oslavy bol zakázaný a fotiť sa im darilo akurát pred vchodom do hotela Sunset Tower Hotel v Los Angeles, kde sa akcia konala – predsa sa im inkriminované zábery podarili.

Trochu rozmazane a odzadu zachytávajú príchod 55-ročného herca a producenta, ako prichádza na narodeninovú oslavu jednej z najžiadanejších herečiek Hollywoodu a svojej exmanželky.

Jennifer Aniston a Brad Pitt ako čerství...
Brad Pitt a Jennifer Aniston v čase, keď boli...
+7Jennifer Aniston a Brad Pitt na premiére filmu...

O tom, že od Pittovho rozvodu s Angelinou Jolieovou, má dvojica k sebe znovu blízko sa špekulovalo už niekoľko mesiacov. Tieto správy sa ešte zintenzívnili potom, čo ani Anistonovej nevyšlo druhé manželstvo a rozišla sa s manželom a kolegom Justinom Therouxom. Zaujímavé však je, že kým on na oslave chýbal, Pitt na ňu dostal pozvánku a zjavne aj dorazil.

Obaja herci patrili kedysi medzi najslávnejšie dvojice Hollywoodu. Randiť spolu začali v čase najväčšej slávy seriálu Priatelia, ktorý Anistonovú zviditeľnil – v roku 1998. O dva roky neskôr sa zosobášili, aby potom v roku 2005 vyhlásili odlúčenie a rozvod. Dôvodom bola práve romanca s herečkou Angelinou Jolieovou, ktorú si herec neskôr vzal. Ich vzťah sa však prekvapujúco rozpadol pred vyše dvoma rokmi a dokonca medzi bývalými partnermi vznikla akási „vojna“ o deti či dobrú povesť.

zväčšiť Herečka Jennifer Aniston oslávi 11. februára... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Jennifer Aniston oslávi 11. februára 2019 päťdesiate narodeniny. Herečka Jennifer Aniston oslávi 11. februára 2019 päťdesiate narodeniny.

Na oslave narodenín Anistonovej, ktorá aj vo veku 50 rokov boduje v rebríčkoch najpríťažlivejších žien planéty, sa objavilo množstvo ďalších hviezdnych kolegov. Prišla moderátorka Ellen DeGeneres, herečka Courteney Cox a jej exmanžel David Arquette, Robert Downey Jr., Jason Bateman či Barbra Streisand. Na motorke maskovaní prilbami dorazili aj Orlando Bloom a Katy Perry.

Trio herečiek (zľava): Lisa Kudrow, Courteney...
David Schwimmer a Jennifer Aniston a ich...
+31Herci Matthew Perry a Jennifer Aniston na...

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Brad Pitt #paparazzi #oslava #párty #Päťdesiat

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...