Clooney stojí na strane Meghan: Je ako princezná Diana, štvaná zver!

S manželkou Amal Clooneyovej nechýbal na minuloročnej májovej svadbe princa Harryho a herečky Meghan Markleovej. Svoju priateľku a bývalú kolegyňu herec George Clooney obhajuje aj po pár mesiacoch.

13.02.2019 00:00
debata (7)
Amal Clooney a  George Clooney dostali pozvanie... Foto: SITA/AP, Gareth Fuller
Amal Clooney a George Clooney dostali pozvanie na kráľovskú svadbu. Amal Clooney a George Clooney dostali pozvanie na kráľovskú svadbu.

Clooney, držiteľ Oscara za výkon vo filme Syriana, neváhal prirovnať správanie sa médií k americko-kanadskej herečke k osudu zosnulej princeznej Diany. „Prenasledujú Meghan úplne všade. Je sledovaná a ponižovaná,“ vyhlásil v rozhovore pre magazín Who americký herec.

„Je to žena v siedmom mesiace tehotenstva a všade ju sledujú a neustále poškodzujú jej meno. Médiá to robia rovnakým spôsobom ako pri princeznej Diane a história sa opakuje. Všetci vieme, ako sa to končí,“ pokračoval nahnevane Clooney.

Oscarového herca, ktorý s manželkou Amal dobre pozná sledovanie médiámi, pohoršilo najviac to, že niektoré médiá zverejnili list, ktorý napísala vojvodkyňa zo Sussexu svojmu otcovi. „Ani si nedokážem predstaviť, aké frustrujúce, musí byť, ak niekde vysielajú list od dcéry otcovi. Musí to v nej ťať do živého a myslím si, že to je nezodpovedné a nesmierne prekvapujúce,“ uviedol ešte Clooney.

On a jeho polovička, právnička Amal Clooney, patria k blízkym priateľom kráľovského páru. Aj preto sa obaja objavili na májovej svadbe na hrade Windsor. Záujem médií o Meghan stúpol pár mesiacov pred svadbou, ale ešte výraznejšie vzrástol práve po svadbe.

Tehotná vojvodkyňa Meghan prichádza na...
Tehotná vojvodkyňa Meghan a pes Minnie plemena...
+3Princ Harry a jeho manželka - vojvodkyňa Meghan...

Vzťah vojvodkyne s otcom, s ktorým neudržiava blízky kontakt, sa stal pre médiá priestorom na tvorbu bulvárnych káuz a klebiet. Rovnako sa o vojvodkyni neustále píše ako o žene, s ktorou nedokážu vychádzať zamestnanci či ako o protivnej švagrinej, ku ktorej nemá blízko ani vojvodkyňa Kate, manželka Harryho staršieho brata Williama.

TV Pravda: Meghan čaruje s módou! Pozrite si vo videu premeny tehotnej vojvodkyne.

Video

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #obrana #médiá #George Clooney #princezná Diana #vojvodkyňa Meghan

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...