Meghan a jej dobre premyslený krok! Nočná ulica ako dokonalá kulisa

Povinnosti si tehotná vojvodkyňa Meghan neplní len počas dňa. Vo vysokom štádiu tehotenstva nevynecháva ani večerné podujatia.

13.02.2019 13:20
debata

Po boku manžela, princa Harryho, zavítala do Prírodopisného múzea v Londýne, aby si spoločne pozreli hru a výstavu venovanú Charlesovi Darwinovi.

Princ Harry a vojvodkyňa  Meghan prichádzajú do... Foto: Reuters
Meghan Princ Harry a vojvodkyňa Meghan prichádzajú do Prírodopisného múzea v Londýne (Natural History Museum).

37-ročná Meghan na večer zvolila rolákové krémové šaty Calvin Klein v hodnote 985 libier, pred chladom ju chránil kabát Amanda Wakeley v rovnakej farbe, na nohách mala semišové lodičky Manolo Blahnik. Na večernej ulici v tomto svetlom modeli Meghan doslova zažiarila, svoj outfit mala dokonale premyslený. Takto oblečená si prišla pozrieť hru o výprave mladého Charlesa Darwina. V priestoroch múzea sa dvojica stretla aj s deťmi, ktoré prišli na predstavenie takisto.

Princ Harry a vojvodkyňa  Meghan prichádzajú do...
Princ Harry a vojvodkyňa  Meghan prichádzajú do...
+3Princ Harry a vojvodkyňa  Meghan prichádzajú do...

Veľmi podobný look predviedla Meghan minulý mesiac – kedy sa v úpletových tehotenských šatách značky H&M a kabáte značky Armani v rovnakom odnieni ukázala na charitatívnom podujatí.

Princ Harry a vojvodkyňa  Meghan prichádzajú do... Foto: Reuters
Meghan Princ Harry a vojvodkyňa Meghan prichádzajú do Prírodopisného múzea v Londýne

Len pred pár dňami sa aj vojhvodkyňa Kate ukázala na verejnosti v bielom modeli, na udeľovanie cien BAFTA dorazila v róbe jej obľúbenej značky Alexander McQueen. V šatách antického strihu vyzerala očarujúco.

Princ William a jeho manželka Catherine,... Foto: Reuters, HENRY NICHOLLS
Princ William a jeho manželka Catherine, vojvodkyňa z Cambridge na vyhlásení cien BAFTA. Princ William a jeho manželka Catherine, vojvodkyňa z Cambridge na vyhlásení cien BAFTA. Kate prišla v kreácii Alexander McQueen.
Meghan sa počas večra v múzeu po celý čas usmievala, nielen na manžela ale aj na ďalších hostí či pozvané deti. A to aj napriek náročnému obdobiu, ktorým v siedmom mesiaci tehotenstva prechádza – niektoré médiá zverejnili list, ktorý v lete napísala vojvodkyňa zo Sussexu svojmu otcovi, s ktorým má zložitý vzťah. Na jej stranu sa postavil aj herec a režisér George Clooney, ktorý sa jej zastal a vyzval médiá, aby ju prestali prenasledovať. "Je to žena v siedmom mesiace tehotenstva a všade ju sledujú a neustále poškodzujú jej meno. Médiá to robia rovnakým spôsobom ako pri princeznej Diane a história sa opakuje. Všetci vieme, ako sa to končí,“ dodal Clooney pre magazín Who.

Princ Harry stál po boku svojej manželky počas celého večera, práve v ňom, zdá da, má vojvodkyňa Meghan najväčšiu oporu.

TV Pravda: Meghan čaruje s módou! Pozrite si vo videu premeny tehotnej vojvodkyne.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan #Prírodopisné múzeum

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....