Jubileum sa blíži: Lopez prezradila, ako oslávi 50 - to vás (ne)prekvapí!

Rok 2019 odštartoval v znamení osláv 50-ky herečky Jennifer Anistonovej, ale okrúhle jubileum tento rok oslávi aj ďalšia slávna Jennifer. Konkrétne Lopezová!

14.02.2019 08:30
Speváčka Jennifer Lopez počas vystúpenia na... Foto: ,
Speváčka Jennifer Lopez počas vystúpenia na cenách Grammy.
debata

Hudobná diva a herečka, ktorú pozná celý svet, sa v lete zaradí do klubu dám s 5 na začiatku jej dvojcifernej číslice veku. Pripravuje sa vraj na to už teraz a dokonca sa rozhodla osláviť svoje narodeniny vo veľkom štýle. Ako informovala v talk-šou Ellen DeGeneresovej, vyrazí na narodeninové turné.

„Moje narodeniny sú v júli, tak som sa rozhodla, že urobím niečo veľké na moje narodeniny, keďže sú to celkom veľké narodeniny,“ uviedla v štúdiu speváčka. „Vyrazím na americké turné, ktoré dostalo názov It's my party Tour,“ doplnila ešte so smiechom Lopez, podľa ktorej si tak bude môcť svoj vek pripomínať naozaj celé leto. Prezradila, že ju čaká okolo tridsiatky koncertov, ktoré by chcela stihnúť v júli a auguste.

Speváčka Jennifer Lopez a spevák Smokey... Foto: Reuters, MIKE BLAKE
Speváčka Jennifer Lopez a spevák Smokey Robinson počas vystúpenia na cenách Grammy. Speváčka Jennifer Lopez a spevák Smokey Robinson počas vystúpenia na cenách Grammy.

Matka dvoch detí, ktorej partnerom je športovec Alex Rodriguez, sa v nedeľu večer predstavila na vyhlásení cien Grammy a namiesto vlastných skladieb predviedla niekoľko hitov od interpretov slávneho vydavateľstva Motown. Za to, že si tvorcovia programu vybrali na oslavu výročia Motown práve latino-divu a nie afroamerických umelcov, ktorých väčšinou Motown reprezentoval, zožali kritiku oni aj samotná Lopez.

Speváčkinho vystúpenia sa však zastal 78-rčný Smokey Robinson, jedno zo slávnych mien zo stajne Motown. Podľa neho kritici vracajú svet o sto rokov dozadu, pretože svojimi slovami obmedzujú hudbu od mien ako Marvin Gaye, Diana Ross či Gladys Knight len na hudbu „pre čiernych ľudí“. „Buďte šťastní, že sme oslovili toľko ľudí a zlámali toľko bariér,“ odkázal ešte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #turné #kritika #Jennifer Lopez #oslava #Grammy #päťdesiatka

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...